ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Χουλτ: «Εγώ απλά θέλω να παίξω ποδόσφαιρο»

Σοκαρισμένος από όσα συνέβησαν στην Τούμπα εμφανίστηκε μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του ο Νίκλας Χουλτ.

Ο Σουηδος διεθνής μίλησε για το χάος που ακολούθησε μετά την ακύρωση του γκολ του ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντας τρελές τις σκηνές που διαδραματίστηκαν.

Αναλυτικά, όσα είπε στην σουηδική Aftonbladet:

Για όσα έγιναν στο γήπεδο της Τούμπας: «Ο διαιτητής κατακύρωσε αρχικά το γκολ και φυσικά διαμαρτυρηθήκαμε. Αφού μίλησε με τον επόπτη αποφάσισαν να μην μετρήσει τη γκολ, ως οφσάιντ. Είχε ήδη αρχίσει να επικρατεί λίγο χάος και τότε αυτός (ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαβίδης) μπήκε στο γήπεδο με τους άνδρες της ασφάλειάς του. Δύσκολα μπορείς να περιγράψεις τι συνέβη»

Για το αν κατάλαβε ποιος ήταν: «Ναι, όλοι το γνωρίζαμε. Γρήγορα μαθαίνεις ποιος είναι ποιος στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Για το αν είδε το όπλο: «Όχι, δεν το είδα εκείνη τη στιγμή, αλλά έχω δει τις φωτογραφίες όπως όλοι οι υπόλοιποι»

Για το τι νομίζει πως συνέβη: «Ότι δεν είναι ωραίο. Φυσικά, είναι εντελώς τρελό. Κανείς δεν κατάλαβε τι ακριβώς συνέβη. Ήταν μια από αυτές τις συμπλοκές ανάμεσα στους παίκτες, ανάμεσα στους υπεύθυνους των ομάδων, τους φύλακες, ανάμεσα σε όλους. Ακόμα δεν ξέρω τι να πιστέψω. Εγώ απλά θέλω να παίξω ποδόσφαιρο».

Για το αν μίλησαν στην ΑΕΚ για όσα συνέβησαν: «Φυσικά τα συζητήσαμε. Ο προπονητής μας θέλει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ποδόσφαιρο και να φροντίσουν για αυτά τα πράγματα οι υπεύθυνοι».

www.sport-fm.gr

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X