ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χιμένεθ: «Στο πρώτο τέταρτο θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει 4-5 γκολ»

Άδικο χαρακτήρισε το προβάδισμα του Ολυμπιακού ο Μανόλο Χιμένε

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Άδικο χαρακτήρισε το προβάδισμα του Ολυμπιακού ο Μανόλο Χιμένες, ο οποίος δεν έκρυψε τη χαρά του για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ, ενώ συνέστησε υπομονή για τη συνέχεια. H... ελληνική του ατάκα Ισπανού.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

«Είμαι αρκετά γέρος, έχω κάνει παρόμοιες νίκες και στο παρελθόν. Δεν ήταν δίκαιο να χάνουμε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, ο αντίπαλος μας είχε κάνει λίγα πράγματα έως τότε. Στα πρώτα 15 λεπτά θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει 4-5 γκολ», σχολίασε αρχικά.

Για το αν η είσοδος του Λιβάγια έπαιξε ρόλο, απάντησε: «Φυσικά και έπαιξε ρόλο η αλλαγή του Λιβάγια. Το έχω πει ξανά, δεν έχει σημασία πώς ξεκινάς αλλά πώς τελειώνεις. Δεν θα είχε την ίδια δύναμη αν έμπαινε από το πρώτο λεπτό. Τα πρώτα 20 λεπτά του Κλωναρίδη ήταν φανταστικά, θα μπορούσε η ΑΕΚ να είχε προηγηθεί 2 ή 3-0».

Όσο για το αν η σημερινή νίκη είναι δείγμα για τη συνέχεια, είπε: «Έχουμε ψυχή που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε και να χάσουμε από τον οποιοδήποτε αν δεν δείξουμε το 100%», ενώ συνέστησε υπομονή λέγοντας στα ελληνικά: «Περίμενε, περίμενε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση