ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Καμία σύγκριση στη χρήση του ΟΑΚΑ από μας και τον μπασκετικό Παναθηναϊκό»

Διαβάστε πώς σχολίαζαν στην ΠΑΕ ΑΕΚ τις καταγγελίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τη σύμβαση παραχώρησης του ΟΑΚΑ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν απάντησε επισήμως στις καταγγελίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για σκανδαλωδώς ευνοϊκούς όρους παραχώρησης του ΟΑΚΑ για δύο ακόμη σεζόν. Κύκλοι της ΠΑΕ, ωστόσο, σχολίαζαν πως η χρήση των εγκαταστάσεων της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ δεν μπορεί να συγκριθεί με την αντίστοιχη που κάνει ο μπασκετικός Παναθηναϊκός.

«Η ΑΕΚ μπαίνει στο ΟΑΚΑ δύο φορές το μήνα για τους αγώνες της, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει όλο το κέντρο της δραστηριότητάς του στο ΟΑΚΑ, αφού εκεί προπονείται η ομάδα του ενώ τα γηπεδάκια πίσω τα χρησιμοποιούν και οι Ακαδημίες του. Για τον Παναθηναϊκό το ΟΑΚΑ είναι και ΟΑΚΑ και Σπάτα μαζί, για εμάς η χρήση είναι πολύ μικρότερη», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Παράλληλα σημείωναν πως «το ποσό που ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι μεν αυτό της σύμβασης αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση ό,τι στοιχίζει στην ΠΑΕ ΑΕΚ το ΟΑΚΑ ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει επωμιστεί τη συντήρηση του χόρτου, ότι πλήρωσε την αλλαγή του χόρτου ενώ είναι και όλη η συντήρηση του ΟΑΚΑ που ανεβάζει πολύ το ποσό και μπορεί και να το διπλασιάζει».

Προσθέτουν, επίσης, οι «κιτρινόμαυροι» ότι «…στη σύμβασή μας έχουμε δικλείδα ασφαλείας για το ΟΑΚΑ στο 15% των εσόδων μας, όπως προβλέπει ο αθλητικός νόμος και είναι απόλυτα νόμιμη», αλλά και ότι «… από το 2013 που η ΑΕΚ επέλεξε να συνεχίσει στο ΟΑΚΑ είναι αυτή που το συντηρεί, ένα γήπεδο που θα είχε σοβαρά προβλήματα αν έστω δεν υπήρχε η ΑΕΚ σε αυτό».

Τέλος, σημειώνουν πως σήμερα ήταν για την ΠΑΕ ΑΕΚ η τελευταία ημέρα προθεσμίας για να υπογράψουν τη σχετική σύμβαση εν όψει της αδειοδότησης. Η συγκεκριμένη σύμβαση είναι περίπου με ίδιους όρους με την προηγούμενη και αυτοί θα δημοσιευτούν στη «Διαύγεια», όπως γίνεται πάντα.

www.sport-fm.gr

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Στην Ισπανία ο Χιμένεθ

ΑΕΚ: Στην Ισπανία ο Χιμένεθ

Στην πατρίδα του έχει ταξιδέψει ο Μανόλο Χιμένεθ, καθώς μετέχει στη λειτουργία της Μεγάλης Παρασκευής
24sports team
 |  ΑΕΚ
Ξανά για Χολτσχάουζερ η ΑΕΚ

Ξανά για Χολτσχάουζερ η ΑΕΚ

Στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Ράφαελ Χολτσχάουζερ για την ΑΕΚ, η οποία ψάχνει κάποια αξιόπιστη λύση για τη μεσαία ...
24sports team
 |  ΑΕΚ
ΑΕΚ: Κάνει κίνηση για Μπογέ

ΑΕΚ: Κάνει κίνηση για Μπογέ

«Ζεστοί» για παραμονή του Λούκας Μπογέ μετά τη… μεταμόρφωση του Αργεντινού άσου είναι πλέον στην ΑΕΚ και ετοιμάζουν κίνηση ...
 |  ΑΕΚ
X