ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κόκκινη ο Λιβάγια μετά τη λήξη!

Κίνδυνος για βαριά τιμωρία

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Με κίνδυνο μεγάλης τιμωρίας απειλείται ο Μάρκο Λιβάγια.

Ο Κροάτης επιθετικός είδε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα για μια αντιαθλητική ενέργεια του στον Λάζοβιτς της ουγγρικής ομάδας.

Ο διαιτητής είδε το περιστατικό (κλώτσησε με τις τάπες) και του έδειξε την κάρτα κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τουλάχιστον έναν αγώνα από τη φάση των ομίλων.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξει και μεγαλύτερη τιμωρία για τον άσο της ΑΕΚ για την ενέργειά του αυτή, καθώς η UEFA σε πολλές περιπτώσεις έχει εξαντλήσει την αυστηρότητά της κάνοντας χρήση και του βίντεο. Κάτι τέτοιο θα σημάνει την τιμωρία τριών αγωνιστικών, όπως συνέβη και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν.

Να προσθέσουμε ότι κόκκινη κάρτα στο 80ο λεπτό έχει δεχθεί και ο Λόπες για αντιαθλητικό χτύπημα σε αντίπαλο. Κάτι που σημαίνει ότι και εκείνος θα απουσιάζει από κάποια παιχνίδια της φάσης των ομίλων.

Ακόμη μετά το τέλος του αγώνα είδαν κίτρινη χωρίς να έχουν ουσία αφού διαγράφονται οι Χουλτ από πλευράς ΑΕΚ και Γιουχατζ, Λάζοβιτς από πλευράς Βίντι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
AEK

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Στην Ολλανδία ο Μελισσανίδης

Στην Ολλανδία ο Μελισσανίδης

Στο Άμστερνταμ βρίσκεται ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ενόψει της αναμέτρησης της Ένωσης με τον Άγιαξ.. ...
 |  ΑΕΚ
ΑΕΚ με τα γνωστά προβλήματα

ΑΕΚ με τα γνωστά προβλήματα

Με πολλές ελλείψεις λόγω εθνικών και τις γνωστές απουσίες των Μπογέ και Αλμπάνη από το κανονικό πρόγραμμα συνεχίστηκαν οι ...
 |  ΑΕΚ