ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Άγρια «γκάζια» από Ουζουνίδη: «Αφήστε τα τσαλίμια, βρισκόσασταν σε άλλο γήπεδο»

Η λευκή ισοπαλία και η εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό έφερε την... έκρηξη από τον Μαρίνο Ουζουνίδη σε ΟΑΚΑ και Σπάτα!

Μετά την εμφάνιση της ΑΕΚ και το 0-0 στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν έξαλλος με τους ποδοσφαιριστές του και το έδειξε μάλιστα και στις δηλώσεις του.

Ο τεχνικός της Ένωσης τα... έχωσε στους «κιτρινόμαυρους» μετά το τέλος του αγώνα σε έντονους τόνους. Σύμφωνα με την «Ώρα» ο Ουζουνίδης έλεγε στους παίκτες του: «Βρισκόμασταν σε άλλο γήπεδο. Δεν κάναμε τίποτα απολύτως. Το μόνο που κάναμε ήταν προσπάθεια να χάσουμε το παιχνίδι. Έτσι, δεν πάμε πουθενά. Δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα με αυτή την εικόνα. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».

Τα «γκάζια» του Ουζουνίδη όμως δεν έμειναν στο ΟΑΚΑ, αλλά συνεχίστηκαν και στα Σπάτα. Ο Εβρίτης τενχικός στάθηκε στην αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας, καθώς έβλεπε τους παίκτες του να κάνουν τα ακριβώς αντίθετα απ΄ όσα έχει δουλέψει έως τώρα.

«Αφήστε τα τσαλίμια, εμείς δεν παίζουμε έτσι. Ξεχάσατε ποιοι είστε, θυμηθείτε το τώρα, είστε οι πρωταθλητές, μην χαρίζετε αυτό που ιδρώσατε για να κατακτήσετε», ήταν μερικές από τις ατάκες που είπε ο Ουζουνίδης στο προπονητικό κέντρο.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση