ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τελειώνει με την άδεια για την «Αγια-Σοφιά»

Αντίστροφή μέτρηση για το όνειρο των φίλων της ΑΕΚ!

Κρισιμότατη αναμένεται να είναι η τρέχουσα εβδομάδα για το θέμα του γηπέδου των «κιτρινόμαυρων», καθώς πρόκειται να ξεπεραστεί και το τελευταίο (γραφειοκρατικό) εμπόδιο.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι άνθρωποι της Ένωσης θα πάρουν στα χέρια τους την πολυπόθητη οικοδομική άδεια για να μπουν… μπουλντόζες στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και να ξεκινήσουν έργα. Άλλωστε, ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα στη ΓΣ της Ερασιτεχνικής αισιόδοξος και για την ακρίβεια σχεδόν βέβαιος ότι αυτές τις ημέρες θα πάρουν σημειωθούν εξελίξεις στη συγκεκριμένη διαδικασία.

Αναμένεται μέχρι την Παρασκευή (διαφορετικά εκ των πραγμάτων θα πάει για την άλλη εβδομάδα το θέμα) να υπάρξει σχετική ανακοίνωση, καθώς τις τελευταίες ημέρες έχει… μπει το νερό στ’ αυλάκι. Όπως αναφέρεται στην «Ώρα των Σπορ», τα στελέχη του ΥΠΕΝ έκαναν αναλυτική και την τελική αξιολόγηση των στοιχείων που περιλαμβάνει ο φάκελος της ΑΕΚ σε συνεργασία με τους ανθρώπους της Ένωσης. Μάλιστα, έπειτα από πολύωρη διαδικασία άναψαν το «πράσινο φως» για να μπουν οι υπογραφές, που αναμένεται να μπουν τις επόμενες ημέρες.

Τα στελέχη της ΑΕΚ που βρέθηκαν στη διαδικασία, έδωσαν τις απαραίτητες βοήθειες σε αυτά του ΥΠΕΝ και μάλιστα χρειάστηκαν κάποια επιπλέον στοιχεία ώστε να μην προκύψει θέμα και φαίνεται δεν γίνεται να προκύψει.

www.sport-fm.gr 

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X