ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θα κρεμάσω τις φωτογραφίες τους στο νέο γήπεδο»

Άστραψε και βρόντηξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. 

Όπως αναμενόταν, ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» έδωσε το «παρών» στη διαδικασία και εξαπέλυσε «κεραυνούς» εναντίον των εσωτερικών εχθρών που βρίσκει ο σύλλογος στην προσπάθεια να χτίσει το γήπεδο. 

Αφού χαρακτήρισε λοιπόν θέμα χρόνου την έκδοση της οικοδομικής άδειας (ίσως και μέχρι την επόμενη εβδομάδα, όπως είπε) τα έχωσε στα μέλη που πολεμούν την «Αγια-Σοφιά». 

«Πρέπει όλοι να μάθετε τι ακριβώς γίνεται, που έχουμε φτάσει και ειλικρινά σας λέω πως είναι η πρώτη φορά που είμαστε τόσο κοντά όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Ίσως την επόμενη εβδομάδα να έχουμε την άδεια. Θέλω να καταγγείλω στον κόσμο της ΑΕΚ όσα έχουμε τραβήξει τέσσερα χρόνια τώρα. 

Άνθρωποι που βρίσκονται στην οικογένεια της ΑΕΚ, με τόσο πάθος, τόσο μανία και κακία να κυνηγάνε αυτό που παλεύουμε τόσα χρόνια. Είναι διεφθαρμένα άτομα. Τη μια έλεγαν ότι το γήπεδο είναι του Μελισσανίδη, την άλλη ότι έχει στίβο, την άλλη ότι δεν έχει κλειστό για τα ερασιτεχνικά τμήματα. Αυτός ο σύλλογος χωρίς γήπεδο δεν έχει μέλλον. 

Κάθε Κυριακή στο ΟΑΚΑ αντί να εισπράττουμε, πληρώνουμε. Καλύτερα να παίζαμε εκτός έδρας. Είμαστε γηπεδούχοι και πληρώνουμε. Χωρίς γήπεδο αυτή η ομάδα δεν θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια της, γιατί κακά τα ψέματα με το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας η περσινή ομάδα θα διεκδικούσε το πρωτάθλημα. 

Βρέθηκε ένας τρελός που λέγεται Μελισσανίδης που θα βάλει τα χρήματα και από την μια έχω τον Δήμαρχο που λέει θα του πάρουμε το Άλσος και την άλλη 7-8 τρελούς που μας κυνηγάνε. Θα βάλω τις φωτογραφίες τους στο γήπεδο για να βλέπει ο κόσμος ποιοι είναι οι νεκροθάφτες της ΑΕΚ. 

Ποτέ δεν μπόρεσα να πιστέψω ότι ΑΕΚτζήδες, μέλη της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ θα κυνηγάνε με τόση μανία το γήπεδο. Δεν τους ξέρω αλλά θα τους κατονομάσω έναν-έναν. Ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, το γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει»
, ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ διάβασε αναλυτικά τα ονόματά τους. 

www.sport-fm.gr

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X