ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελπίζει για Αραούχο!

H AEK θα περιμένει μέχρι τέλους τον Σέρχιο Αραούχο. Αυτό είναι γνωστό. Πόσες όμως είναι οι πιθανότητες επανόδου του Αργεντινού στην ΑΕΚ έπειτα από την αλλαγή προπονητή στη Λας Πάλμας με την αντικατάσταση του Ντε Ζέρμπι από τον Μάρκεθ;

Πόσο διαφοροποιεί τα δεδομένα αυτή η εξέλιξη; Και πότε θα κριθεί αν ο Αραούχο θα φορέσει ξανά τη φανέλα με τον δικέφαλο;

Η ιστοσελίδα canarias7.es ανέλυσε την κατάσταση γύρω από τον Αραούχο, αφήνοντας χαραμάδα αισιοδοξίας για την ΑΕΚ με το ρεπορτάζ της: «Το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο στη Λας Πάλμας μπορεί να γίνει περίπλοκο με την αλλαγή στον πάγκο της ομάδας. Ο Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι είχε ανάψει το πράσινο φως για να ξεκινήσει ο Αργεντινός προετοιμασία και να διεκδικήσει μία θέση στα σχέδιά του.

Ο Αραούχο, πάντως, δεν είχε πειστεί απόλυτα και προτιμούσε να συνεχίσει εκτός Λας Πάλμας έπειτα από τη θετική εμπειρία του στην Ελλάδα. Τώρα, όμως, με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μανόλο Μάρκεθ συζητείται και πάλι το θέμα της παραμονής του Αραούχο στην ομάδα.

Ο Μάρκεθ δεν θέλει να έχει μεγάλο ρόστερ και θεωρεί ότι -μαζί με τις μεταγραφές- θα έχει αρκετές λύσεις. Η υπόθεση Αραούχο δεν θεωρείται τελειωμένη και βρίσκεται στη φάση της εξέτασης αυτή τη στιγμή.

Αλλά ο Αραούχο θα είναι δύσκολο να βρει θέση στην ομάδα με έναν προπονητή που απαιτεί αυτοθυσία και απόλυτη πειθαρχία. Δεν είναι τυχαίο ότι στις πρώτες τοποθετήσεις του ο Μάρκεθ στάθηκε πολύ στα προβλήματα που υπήρχαν στα αποδυτήρια την περασμένη σεζόν, τονίζοντας ότι ''πρέπει να χαράξουμε έναν άλλον δρόμο''.

Το κρίσιμο τεστ για τον Αραούχο θα είναι οι πρώτες ημέρες προετοιμασίας στο Μασπαλόμας. Εκεί ο Μάρκεθ θα τσεκάρει τον βαθμό προσαρμογής του Αραούχο στα νέα δεδομένα. Και θα κρίνει αν είναι όσο αφοσιωμένος χρειάζεται για να παραμείνει στη Λας Πάλμας. Εξάλλου, δεν υπάρχουν προσφορές για τον Αραούχο, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 60 εκατ. ευρώ και δεν είναι εύκολο να πουληθεί».

Η Λας Πάλμας ξεκινάει δουλειά στις 10 Ιουλίου στο Estadio Municipal de Maspalomas. Και μετά τα πρώτα φιλικά (το πρώτο θα το δώσει στις 16 Ιουλίου) ο Μάρκεθ θα πάρει την απόφασή του για τον Αραούχο. Τα πάντα είναι ανοιχτά μέχρι στιγμής, όπως υποστηρίζει ο ισπανικός Τύπος. Οπότε και η ΑΕΚ μπορεί να ελπίζει έως την ύστατη ώρα σε ανανέωση του δανεισμού του.

Εν τω μεταξύ, η Λας Πάλμας παλεύει αυτές τις ημέρες να κλείσει τον 24χρονο Αργεντινό φορ Τζόναθαν Καγιέρι, ο οποίος την περασμένη σεζόν έπαιξε δανεικός από την Μαλντονάδο της Ουρουγουάης στη Γουέστ Χαμ. Η Λας Πάλμας έχει για την επίθεσή της και τους Μπόατενγκ και Αραούχο…

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X