ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Τρέλα» για τα διαρκείας

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην ΑΕΚ σε συνδυασμό με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τα οποία ανοίγει η χρονιά έχουν κάνει μεγάλο «γκελ» στους οπαδούς της ομάδας κάτι που φαίνεται στους ρυθμούς με τους οποίους ανανεώνονται οι κάρτες διαρκείας.

Ήδη 2.000 οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» ανανέωσαν τα εισιτήριά τους κάτι που κάνει τους ανθρώπους της ΠΑΕ να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση αφού πέρσι σε ολόκληρη την φάση των ανανεώσεων ο αριθμός έφτασε τις 3.500.

Ο φετινός κύκλος ολοκληρώνεται στις 15 Ιουλίου, ενώ ήδη είναι πολλοί οι οπαδοί της ομάδας που περιμένουν να περάσει αυτή η ημερομηνία ώστε να μπορέσουν να αλλάξουν θέση ή θύρα.

Τέλος να σημειωθεί πως με την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι υποχρεωτική η αγορά της κάρτας φίλου έναντι 10 ευρώ με σκοπό την ενίσχυση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ .

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Στην Ολλανδία ο Μελισσανίδης

Στην Ολλανδία ο Μελισσανίδης

Στο Άμστερνταμ βρίσκεται ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ενόψει της αναμέτρησης της Ένωσης με τον Άγιαξ.. ...
 |  ΑΕΚ
ΑΕΚ με τα γνωστά προβλήματα

ΑΕΚ με τα γνωστά προβλήματα

Με πολλές ελλείψεις λόγω εθνικών και τις γνωστές απουσίες των Μπογέ και Αλμπάνη από το κανονικό πρόγραμμα συνεχίστηκαν οι ...
 |  ΑΕΚ