ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Γέφυρες» με Εσπανιόλ για Ντίντακ

Προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι στην υπόθεση Ντίντακ φέρεται να έκανε η Εσπανιόλ. Σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», ο ισπανικός σύλλογος επικοινώνησε την Τετάρτη με την ΑΕΚ, προκειμένου το θέμα με τον 28χρονο μπακ να μη φτάσει στα άκρα.

Στην κουβέντα που έκανε λοιπόν ο διευθύνων σύμβουλος των Καταλανών με τον Μηνά Λυσάνδρου, του ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει πρόθεση για αντιπαράθεση, κάτι στο οποίο συμφώνησαν οι δυο πλευρές.

Μάλιστα ο Λυσάνδρου του ανέφερε ότι δεν υπήρχε κάτι απειλητικό στο εξώδικο της ΑΕΚ και παρουσιάζεται μάλιστα να του υπογράμμισε ότι είναι στο χέρι των δυο πλευρών να καλλιεργήσουν ακόμα καλύτερες σχέσεις και όχι να τις χαλάσουν.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η «Ένωση» υποχωρεί στις θέσεις της πάνω στο θέμα, έχοντας ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι (από τη στιγμή που υπάρχει συμβόλαιο) δεν πρόκειται να αφήσει τον Ντίντακ να αποχωρήσει χωρίς οικονομικό όφελος.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Πανέτοιμη για το CAS η ΑΕΚ

Πανέτοιμη για το CAS η ΑΕΚ

Τη στρατηγική με την οποία θα παρουσιαστεί ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου έχει χαράξει το νομικό τμήμα της «Ένωσης». ...
 |  ΑΕΚ
Ξανά ο Μίσιτς για ΑΕΚ

Ξανά ο Μίσιτς για ΑΕΚ

Την περίπτωση του Κροάτη μέσου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας φέρεται να εξετάζει εκ νέου η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη
 |  ΑΕΚ
Στα… πιτς Κλωναρίδης-Οικονόμου

Στα… πιτς Κλωναρίδης-Οικονόμου

Με τους Κλωναρίδη και Οικονόμου να μην παίρνουν και πάλι μέρος στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και τους διεθνείς να ...
24sports team
 |  ΑΕΚ