ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Παίζει» του Σαντάο!

Την περίπτωση ενός αμυντικού με αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσες προδιαγραφές εξετάζει η ΑΕΚ. Όπως αναφέρει η «Ώρα των σπορ», στο μικροσκόπιο της «Ένωσης» βρίσκεται ο 29χρονος Βραζιλιάνος, Σαντάο.

Ο υψηλόσωμος στόπερ (1,93) συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι «κιτρινόμαυροι», καθώς είναι δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, ενώ είναι καλός και με την μπάλα στα πόδια.

Ο Σαντάο έχει μείνει ελεύθερος από την Ανζί, στην οποία δεν έπιασε (7 μόλις συμμετοχές) έπειτα από μια τριετία με 94 παιχνίδια με τη φανέλα της Κράσνονταρ. Μάλιστα η συγκεκριμένη ομάδα είχε δαπανήσει 6,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας (23 συμμετοχές), η οποία νωρίτερα είχε πληρώσει 2,5 εκατ. στη Σάο Πάουλο για να τον κάνει δικό της.

Πέραν του Σαντάο, στη λίστα της ΑΕΚ φέρονται να υπάρχουν δυο ακόμα ονόματα κεντρικών αμυντικών, με επιθυμία του Μανόλο Χιμένεθ να έχει διαθέσιμο εκείνον που θα αποκτηθεί ως την 1η Ιουλίου, ώστε να δουλέψει με γεμάτο ρόστερ σε κάθε θέση ενόψει των προκριματικών του Champions League.

Πηγή: sport-fm.gr

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X