ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Θέλω να μοιάσω στον Ντέμη, τον Μαύρο και τον Δημητριάδη»

Να μοιάσει στους μεγάλους σκόρερ της ΑΕΚ, τον Ντέμη Νικολαΐδη, τον Θωμά Μαύρο και τον Βασίλη Δημητριάδη, έχει ως στόχο ο Γιώργος Γιακουμάκης όπως ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις. 

Παράλληλα, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης δήλωσε ανυπόμονος να παίξει για πρώτη φορά με τα «κιτρινόμαυρα» και να πετύχει το πρώτο του γκολ με αυτά! 

Αναλυτικά όσα είπε στο aekfc.gr 

«Είμαι χαρούμενος, αισιόδοξος και περιμένω να δουλέψω σκληρά! Τα πρώτα μου συναισθήματα είναι πολύ θετικά! Αυτό που ελπίζω είναι να κατακτήσουμε πολλά τρόπαια με την ομάδα μας. Νιώθω μεγάλη ανυπομονησία μέχρι να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι, να βάλω το πρώτο μου γκολ και να το πανηγυρίσω μαζί με τους φιλάθλους της ΑΕΚ», ανέφερε αρχικά ο Γιακουμάκης. 

«Δε θέλω να πω πολλά λόγια! Μόνο ότι θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. Ο,τι έχω να πω θέλω να το δείξω με πράξεις μέσα στο γήπεδο», πρόσθεσε και αναφέρθηκε στη μεγάλη παράδοση των Ελλήνων σκόρερ της ΑΕΚ: «Γνωρίζω αυτή την παράδοση. Έχω παρακολουθήσει σε βίντεο τον Θωμά Μαύρο, τον Βασίλη Δημητριάδη και φυσικά τον Ντέμη Νικολαΐδη και θέλω να προσπαθήσω να τους μοιάσω».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X