ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή Αραούχο!

Μια ακόμη ευνοϊκή προϋπόθεση φέρεται να υπάρχει για την ΑΕΚ στην προσπάθεια να κάνει ξανά δικό της τον Σέρχιο Αραούχο.

Όπως έχει γίνει γνωστό και γράφεται παντού πλέον και στην Ισπανία, ο ίδιος ο Αργεντινός θέλει να επιστρέψει και πιέζει όπως μπορεί προς αυτή την κατεύθυνση τη Λας Πάλμας.

Πέρα όμως από την επιθυμία του ίδιου του παίκτη, η «Ένωση» φέρεται να έχει έναν ακόμα σύμμαχο στην υπόθεση: Τις προθέσεις του νέου τεχνικού του ισπανικού συλλόγου για τον «Τσίνο».

Όπως αναφέρει λοιπόν η «Ώρα των σπορ», ο Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι δεν έχει στα πλάνα του τον Αργεντινό επιθετικό. Και παρόλο που η Παλέρμο είχε καταθέσει πρόταση (και μάλιστα υψηλή) την περίοδο που καθόταν εκείνος στον πάγκο της, δεν τον υπολογίζει φέτος.

Σύμφωνα, δε, με τις ίδιες πηγές από την πιάτσα των μάνατζερ, ο Ιταλός προπονητής δεν θα είχε πρόβλημα ακόμα και αν ο Αραούχο έκλεινε από τώρα σε άλλη ομάδα.

Κάτι που εξηγεί εν μέρει τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της Λας Πάλμας, στις οποίες δεν έδειξε τόσο αμετακίνητος όσο άλλες φορές στην παραμονή του «Τσίνο», αλλά αντιθέτως άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί, αφού πρώτα αποκτηθεί άλλος επιθετικός.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X