ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιμένουν οι Ισπανοί για «πακέτο» Αραούχο-Λιβάγια

Με μορφή χιονοστιβάδας πολλαπλασιάζονται τα δημοσιεύματα στην Ισπανία που συνδέουν την ΑΕΚ με τους Αραούχο και Λιβάγια. Η αποκάλυψη του δημοσιογράφου Λίτο Χιμένεθ δεν επιβεβαιώθηκε από την «Ένωση», ωστόσο το ένα μετά το άλλο τα ΜΜΕ της Ισπανίας -και μάλιστα τα πιο έγκυρα εξ αυτών- παρουσιάζουν κάτι παραπάνω από πιθανή τη μετακίνηση των δυο παικτών.

Αφού λοιπόν η «Marca» ανέφερε ότι ο Σέρχιο Αραούχο ζήτησε να επιστρέψει και θα ενσωματωθεί στους «κιτρινόμαυρους» μαζί με τους Λόπες και Λιβάγια, ακολούθησαν δυο ακόμα μεγάλες αθλητικές εφημερίδες της Ισπανίας.

Έτσι, η «AS» και η «Sport» δείχνουν να θεωρούν επίσης πιθανότατη την άφιξη της τριάδας στην ΑΕΚ, επικαλούμενες κι εκείνες τις καλές σχέσεις με τη Λας Πάλμας εξαιτίας του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.


Το δημοσίευμα της «AS» αναφέρει

«Αυτή η συναλλαγή (σ.σ. η μεταγραφή του Λόπες) θα φέρει επιπλέον επικερδείς επιλογές για τις δυο πλευρές, εξαιτίας των καλών σχέσεων που έχουν. Η υπόθεση του Λόπες επιταχύνει τη μετακίνηση δυο επιθετικών στην Ελλάδα.

Ο Αργεντινός Σέρχιο Αραούχο και ο Κροάτης Μάρκο Λιβάγια είναι κοντά στον να πάνε δανεικοί στην ελληνική ομάδα. Μια χάρη σε ανταπόδοση μιας άλλης χάρης.

Ο Αραούχο τα κατάφερε περίφημα στην ελληνική ομάδα, πετυχαίνοντας 10 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, οπότε αναμένεται ότι το ίδιο θα συμβεί και με τον Λιβάγια».



Το δημοσίευμα της «Sport» αναφέρει

«Η Λας Πάλμας προσπαθεί να ελαφρύνει το μπάτζετ ώστε να κάνει χώρο για μελλοντική ενίσχυση και οι πρώτες αποχωρήσεις θα μπορούσαν να είναι στο πλαίσιο μιας τριπλής συμφωνίας με την ΑΕΚ.

Τις επόμενες μέρες μπορεί να επιβεβαιωθεί ότι οι Σέρχιο Αραούχο, Μάρκο Λιβάγια και Έλντερ Λόπες θα πάνε στην ελληνική ομάδα, μιας και η Λας Πάλμας δεν τους έχει στα πλάνα της για την προσεχή σεζόν.

Αρχικά η ΑΕΚ σκόπευε μόνο στην επιστροφή του Αραούχο, έπειτα από αίτημα του προπονητή της, του Ισπανού Μανόλο Χιμένεθ. Ο Αργεντινός τα πήγε εξαιρετικά στο εξάμηνο που αγωνίστηκε στην αθηναϊκή ομάδα. Έγινε είδωλο για τους φίλους της ΑΕΚ, χάρη στα 10 του γκολ, ειδικά γι’ αυτό που έφερε την ομάδα στα προκριματικά του Champions League»
.

Πηγή: sport-fm.gr

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X