ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θα αποφασίσω σύμφωνα με το συμφέρον της Νιούελς»

Ο Νάτσο Σκόκο τόνισε πως, πιθανότατα, την επόμενη εβδομάδα θα έχει αποφασίσει για το πού θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν. 

Σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος της αναμέτρησης της Νιούελς με τη Λανούς, ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του και πως η απόφαση που θα πάρει θα εξαρτηθεί από το τι είναι καλύτερο για τον σύλλογο. 

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του: 

«Όταν έρθει η ώρα θα αποφασίσω τι θα κάνω στο μέλλον. Αυτήν τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στα δύο παιχνίδια που απομένουν. Μετά από αυτά θα δω τι θα κάνω και θα κοιτάξω να αποφασίσω σύμφωνα με το συμφέρον της Νιούελς. 

Υπάρχουν πολλά πράγματα που επηρεάζουν την απόφαση μου. Η κατάσταση αυτή τη στιγμή στην ομάδα είναι πολύ δύσκολη. Όμως το μέλλον μου εξαρτάται από αυτό που είναι καλύτερο για το κλαμπ. Πιθανότατα ως το παιχνίδι με την Γοδόι Κρουζ να έχω πάρει μία απόφαση. 

Θέλουμε να προκριθούμε στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Το αν θα τα καταφέρουμε δεν επηρεάζει την απόφαση μου, ωστόσο μακάρι να καταφέρουμε. Όλοι γνωρίζουν το τι ισχύει για εμένα. Η περίπτωση μου είναι διαφορετική από του Μάξι Ροντρίγκεζ. Αυτός μένει ελεύθερος, ενώ εγώ έχω συμβόλαιο».

www.sport-fm.gr

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση