ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Δεν ασχολείται με Σκόκο η Ιντεπεντιέντε»

Βελτιωμένη πρόταση στον Νάτσο Σκόκο κατέθεσε η ΑΕΚ θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ξεμπερδεύει το συντομότερο δυνατόν με τον Αργεντίνο επιθετικό και η υπόθεση του να μην εξελιχθεί σε σίριαλ.

Παρ’ όλα αυτά η «Ένωση» δεν είναι η μοναδική ενδιαφερόμενη για τον 31χρονο επιθετικό, καθώς την περίπτωση του παρακολουθούν από κοντά σύλλογοι τόσο από την Αργεντινή όσο και από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μεταξύ των μνηστήρων ωστόσο δεν θα πρέπει να συγκαταλέγεται η Ιντεπεντιέντε, η οποία τις τελευταίες μέρες είχε εκδηλώσει έντονα το ενδιαφέρον της, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα δήλωσε στο αργεντίνικο σταθμό ''Independiente de America'' ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Έκτορ Μαλντονάντο.

«Δεν ξέρουμε τίποτα για τον Σκόκο. Δεν έχουμε μιλήσει με τον προπονητή γι’ αυτό το θέμα και είναι ασέβεια να μιλάμε για έναν παίκτη τη στιγμή που το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Δεν έχουμε μιλήσει για μεταγραφές» ήταν τα λόγια του.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Στην Ολλανδία ο Μελισσανίδης

Στην Ολλανδία ο Μελισσανίδης

Στο Άμστερνταμ βρίσκεται ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ενόψει της αναμέτρησης της Ένωσης με τον Άγιαξ.. ...
 |  ΑΕΚ
ΑΕΚ με τα γνωστά προβλήματα

ΑΕΚ με τα γνωστά προβλήματα

Με πολλές ελλείψεις λόγω εθνικών και τις γνωστές απουσίες των Μπογέ και Αλμπάνη από το κανονικό πρόγραμμα συνεχίστηκαν οι ...
 |  ΑΕΚ