ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θέλει να «δέσει» τον Γιόχανσον

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον έκανε εξαιρετική εμφάνιση στη νίκη της Σουηδίας επί της Γαλλίας (2-1) για τα προκριματικά του Μουντιάλ και οι μετοχές του αυξήθηκαν κατακόρυφα. Το συμβόλαιο του Σουηδού μέσου με την ΑΕΚ λήγει σε έναν χρόνο και με τα υπάρχοντα δεδομένα θα μπορεί από τον Ιανουάριο θα συμφωνήσει με ομάδα της αρεσκείας του για να φύγει το επόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν θέλουν να σκέφτονται κάτι τέτοιο γι’ αυτό και αποτελεί προτεραιότητα η επέκταση του συμβολαίου του για τουλάχιστον τρία χρόνια και με μεγάλη ρήτρα, τόσο για να έχει εξασφαλισμένη την παρουσία ενός πολύτιμου παίκτη στο ρόστερ, όσο και για να έχει το πάνω χέρι σε περίπτωση προσφορών. «Δεν υπάρχει κανένα νέο σε αυτό το θέμα», δήλωσε στη Live Sport ο μάνατζερ του 27χρονου άσου, Πάτρικ Μορκ, που είναι… σκληρός διαπραγματευτής.

Το συμβόλαιο του Γιόχανσον προβλέπει 220.000 ευρώ το χρόνο και για να υπογράψει νέο deal εκτιμάται πως πρέπει να πάρει τουλάχιστον τα διπλάσια. Όλα αυτά κι ενώ αρκετές ομάδες παρακολουθούν ακόμη τον Σουηδό, με την Κλαμπ Μπριζ να έχει ανθρώπους το βράδυ της Παρασκευής στη Στοκχόλμη.

Πηγή: sport-fm.gr

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X