ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χαμογελά για Σκόκο-Αραούχο

Συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι μπορεί να επιτευχθεί το όνειρο της συνύπαρξης Σκόκο και Αραούχο μπορούν να είναι στην ΑΕΚ. Τα νέα από τα μέτωπα Νιούελς και Λας Πάλμας επιτρέπουν στην «Ένωση» να χαμογελά. 

Τον έναν από τους δυο να (ξανα)ντύσει στα κιτρινόμαυρα θα είναι μεγάλη επιτυχία. Προς το παρόν όμως οι εξελίξεις επιτρέπουν στην ΑΕΚ να διατηρεί ζωντανό το όνειρο της απόκτησης ΚΑΙ του Νάτσο Σκόκο ΚΑΙ του Σέρχιο Αραούχο. 

Τα νέα που έρχονται από τη σχέση των δυο παικτών με τις ομάδες τους επιτρέπουν συγκρατημένη αισιοδοξία στην «Ένωση» ότι μπορεί να τους κάνει δικούς της. 

Από τη μια λοιπόν ο Σκόκο φαίνεται να άνοιξε την πόρτα της εξόδου από τον σύλλογο της Αργεντινής με τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη. Οι μύδροι που εξαπέλυσε εναντίον της διοίκησης για την ασυνέπειά της στις πληρωμές και για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους παίκτες θεωρήθηκαν απόδειξη ότι το γυαλί έχει ραγίσει οριστικά ανάμεσα στις δυο πλευρές. 

Αρκετά ΜΜΕ της Αργεντινής, εξάλλου, εξέλαβαν τα λεγόμενά του ως προάγγελο αποχώρησης, με χαρακτηριστικό το tweet του δημοσιογράφου Φεντερίκο Ροσολάνι: «Μετά την προπόνηση ο Σκόκο μίλησε με τραχύ τρόπο. Μας έδωσε να καταλάβουμε ότι είναι σχεδόν αδύνατο να συνεχίσει μετά τον Ιούνιο»

Την ίδια ώρα οι εξελίξεις στο μέτωπο του Σέρχιο Αραούχο μοιάζουν επίσης ενθαρρυντικές για την ΑΕΚ. Η «Ένωση» ήξερε ότι θα χρειαστεί να περιμένει ως τα μέσα Αυγούστου για να μάθει αν μπορεί να επιστρέψει ο Αργεντινός. Ωστόσο ο τρόπος που κινείται ο ισπανικός σύλλογος στις μεταγραφές αφήνει αν μη τι άλλο περιθώρια αισιοδοξίας. 

Κι αυτό διότι οι νησιώτες προσπαθούν να ανανεώσουν τον δανεισμό του Χεσέ από την Παρί Σεν Ζερμέν και ψάχνουν το «μπαμ» με την απόκτηση (επίσης ως δανεικού από την Ίντερ) του Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα. Δεδομένου λοιπόν ότι υπάρχουν και οι Τάνα-Λιβάγια, φαίνεται να υπάρχει πρόσφορο έδαφος για αποχώρηση του Αραούχο και επιστροφή του στην Ελλάδα.

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση