ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η Σταντάρ απέρριψε πρόταση ύψους 1 εκατ.ευρώ από την ΑΕΚ για Κοσάνοβιτς»

Στο μεταγραφικό προσκήνιο της ΑΕΚ έβαλε Βέλγος δημοσιογράφος την περίπτωση του Μίλος Κοσάνοβιτς, τονίζοντας μάλιστα πως η Ένωση έκανε ήδη κίνηση για να τον αποκτήσει από την Σταντάρ Λιέγης.

Νέο όνομα στα μεταγραφικά της ΑΕΚ έσκασε μέσω… Βελγίου. Ο δημοσιογράφος Σάσα Ταβολιέρι έγραψε στο twitter πως η Ένωση κατέθεσε πρόταση ύψους 1εκατ.ευρώ για τον Μίλος Κοσάνοβιτς, όμως η απάντηση της Σταντάρ Λιέγης ήταν αρνητική.

Πρόκειται για 27χρονο στόπερ, με καταγωγή από την Σερβία με την οποία έχει αγωνιστεί μία φορά. Όσον αφορά την καριέρα του στην Σταντάρ, αγωνίζεται εκεί από το 2016 και την φετινή σεζόν έγραψε 17 συμμετοχές και είχε ένα γκολ. Έχει ύψος 1.92 και αγωνίζεται κυρίως στο κέντρο της άμυνας, όμως παίζει με άνεση τόσο ως αριστερό μπακ όσο και ως αμυντικό χαφ.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Μλάντοστ Απατίν και το 2010 μετακόμισε στην Πολωνία για λογαριασμό της Κρακόβια. Μετά από τέσσερα χρόνια ξεκίνησε η περιπέτειά του στο Βέλγιο καθώς φόρεσε την φανέλα της Μέχελεν. Τον Ιανουάριο του 2016 τον απέκτησε έναντι 2.5 εκατ. ευρώ η Σταντάρ, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020.

sport-fm.gr

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X