ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα «θέλω» της για Γιόχανσον

Το όνομα του Γιάκομπ Γιόχανσον παίζει αρκετά τις τελευταίες ημέρες στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ. Ο χαφ της ΑΕΚ βρίσκεται στο στόχαστρο της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, η οποία έχει παρακολουθήσει τον παίκτη και θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της ενόψει της ερχόμενης σεζόν. 

Για να συμβεί αυτό πρέπει να ικανοποιηθούν τα «θέλω» της Ένωσης, η οποία υπό προϋποθέσεις δεν αποκλείεται να ρίξει αισθητά τις απαιτήσεις της. Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ κοστολογεί τον Σουηδό μέσο στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ αλλά δεν αποκλείεται να παραχωρήσει τον 26χρονο ποδοσφαιριστή εφόσον έχει στα χέρια της πρόταση 2 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτή τη στιγμή, πάντως, η Ντινάμο Ζάγκρεμπ δίνει μέχρι 1,5 εκατ. ευρώ και παραμένει άγνωστο εάν θα δώσει παραπάνω χρήματα, με τους «κιτρινόμαυρους» να μην ικανοποιούνται με το παραπάνω ποσό! 

Όπως είναι λογικό, η ΑΕΚ δεν μπορεί να πωλήσει με μεγαλύτερο ποσό τον Γιόχανσον καθώς το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι (30/7/2018) και από τον ερχόμενο Ιανουάριο θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει το μέλλον του και η Ένωση να μην πάρει... ευρώ! 

Ωστόσο, σε όλα αυτά παίζει ρόλο και ο μάνατζερ του Γιάκομπ Γιόχανσον, που κάνει το δικό του παιχνίδι. Ο εκπρόσωπος του Σουηδού μέσου προτρέπει τον πελάτη του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «κιτρινόμαυρους» καθώς θεωρεί πως μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και να αγωνιστεί σε μία καλύτερη ομάδα. 

Παράλληλα, ο ίδιος όσες φορές έχει μιλήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, δεν έχει καταφέρει να βρει κοινό σημείο πλεύσης, ενώ δείχνει σε κάθε ευκαιρία την επιθυμία του να… πάρει τον Γιόχανσον από την Ένωση! 

Όσο, λοιπόν, δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του ο Σουηδός, το σενάριο να πωληθεί το ερχόμενο καλοκαίρι μοιάζει ολοένα και πιο πιθανό! Είτε στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ, η οποία αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα που έχει δείξει πιο έντονα το ενδιαφέρον της, είτε σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή. Άλλωστε, ο μάνατζερ του Γιόχανσον έχει αρκετές… άκρες τόσο στη Ρωσία, όσο και στην Ιταλία και την Ολλανδία και δεν θα δυσκολευτεί να του βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση