ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Από αύριο η απόφαση για τον τελικό της ντροπής!

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση για τα επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στον τελικό -Κυπέλλου- της ντροπής! Και αυτό γιατί ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να βγει η απόφαση σήμερα, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης.

Στην πειθαρχική επιτροπή, έδωσαν το παρών από πλευράς ΑΕΚ ο διευθύνων σύμβουλος, Μηνάς Λυσάνδρου, και η νομικός, Ελευθερία Ρίζου, ενώ τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν ο Μάκης Γκαγκάτσης και οι δικηγόροι, Λάμπρος Μπίρδας και Αχιλλέας Μαυρομάτης. Από πλευράς Παναθηναϊκού παρευρέθηκαν οι κ. Κάρμης και κ. Παπαντωνίου, με τους «πράσινους» να ζητούν να κάνουν πρόσθετη παρέμβαση στην υπόθεση, έχοντας έννομο συμφέρον. 

Ο παρατηρητής ραδιοτηλεοπτικών του τελικού, Κωνσταντίνος Νίκας, όπως και ο τρίτος παρατηρητής του αγώνα, Γιώργου Χατζησαρόγλου, ανέφεραν μεταξύ άλλων πως επεισόδια δεν έγιναν σε καμία περίπτωση εντός του αγωνιστικού χώρου αλλά έλαβαν χώρα μόνο στην αερογέφυρα του Πανθεσσαλικού. 

Οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων μίλησαν για τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Βόλου, ενώ κάποια στιγμή Λυσάνδρου και Γκαγκάτσης συμφωνήσαν στα λεγόμενά τους! Αμφότεροι υποστήριξαν δε, πως τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΟΚ δεν έχουν ευθύνη για τα επεισόδια αλλά υπαίτια είναι η ΕΠΟ! Κάπου εκεί παρενέβησαν οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, ζητώντας να επιβληθούν αυστηρές ποινές βάσει των κανονισμών, λέγοντας χαρακτηριστικά «θα θέλαμε να επιβάλλετε τις ποινές που πρέπει και που έχουν επιβληθεί πολλές φορές στην ομάδας μας». 

Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός έκανε πρόσθετη παρέμβαση επιδιώκοντας την βαριά τιμωρία του ΠΑΟΚ. 

www.sport-fm.gr

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση