ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Την πήρε από το χέρι ο Λάζαρος

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ΟΑΚΑ! Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ πέρασε στο ματς ως αλλαγή και με όμορφο σουτ στο 85ο λεπτό χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με σκορ 1-0 απέναντι στον πληγωμένο από τις απουσίες Παναθηναϊκό.

Η βαθμολογία των πλέι οφ
1. ΑΕΚ 6 (2-1)
2.ΠΑΟΚ 5 (1-1)*
3.Πανιώνιος 4 (2-2)
4.Παναθηναϊκός 2 (1-2)*
*εκκρεμεί η απόφαση για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Κακό το πρώτο ημίχρονο. Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό και ιδιαίτερες φάσεις. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν – χωρίς αποτέλεσμα με μακρινά σουτ – ενώ το «Τριφύλλι» έψαξε ανεπιτυχώς τις αντεπιθέσεις. Μεγαλύτερη και μοναδική κλασική ευκαιρία ήταν στο φινάλε (44’) όταν ο Μάνταλος σημάδεψε άουτ με κοντινή κεφαλιά.

Με την Ένωση να χάνει μοναδική ευκαιρία με τον Αλμέιδα ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός, ενώ πίσω ήταν άνετος, δεν μπορούσε να βρει λύσεις στην επίθεση και στο τελευταίο διάστημα βρέθηκε στο μισό του γηπέδου. Η ΑΕΚ πίεσε και τελικά είδε τις προσπάθειές της να δικαιώνονται όταν το σουτ του Λάζαρου κατέληξε στα δίχτυα (85’).

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος (82’ Πέκχαρτ), Μάνταλος, Μπακασέτας (60’ Χριστοδουλόπουλος), Αλμέιδα (60’ Αραούχο).

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στιλ, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Μολέδο, Χουλτ, Ρέις, Ζέκα, Εμποκού (76’ Στάικος), Βλαχοδήμος (68’ Μπουμάλ), Μολίνς (60’ Λέτο), Κλωναρίδης.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση