ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αποστολή με εκπλήξεις από Χιμένεθ

Εκπλήξεις περιλαμβάνει η αποστολή της ΑΕΚ για το εκτός έδρας ματς της Κυριακής (14/05, 20:30) κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την πρώτη αγωνιστική των play offs.

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε να μην συμπεριλάβει σε αυτήν τους Ρόναλντ Βάργκας και Πατίτο Ροντρίγκες, ενώ, αντιθέτως είναι σε αυτήν ο Τόμας Πέκχαρτ που δεν είχε αγωνιστεί στον πρόσφατο τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στους δύο «δικεφάλους», όπως και ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς που είχε κριθεί ανέτοιμος. Ο Αργεντινός ήταν βασικός στον τελικό και πήρε τη θέση του ο Γαλανόπουλος στο 68’, ενώ ο Βενεζουελάνος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού στο 86’ αντί του Χριστοδουλόπουλου.

Η αποστολή: Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αλμέιδα, Αραούχο.

Στην προπόνηση του Σαββάτου ο Χρήστος Αραβίδης έκανε ατομικό και πάλι και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της Ένωσης κινήθηκαν σε φουλ ρυθμούς.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση