ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κανονικά ο τελικός!

Άσπρος καπνός! Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Πανθεσσαλικό, ξεπεράστηκαν τα εμπόδια και ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα διεξαχθεί, τελικά, κανονικά το Σάββατο, στις 20:30.

Το… φιάσκο με τη διεξαγωγή του τελικού στο Πανθεσσαλικό δεν ολοκληρώθηκε, τελικά, και αύριο (Σάββατο, 6 Μαΐου), στις 20:30, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην περιβόητη σύσκεψη, που ξεκίνησε λίγο πριν τις 13:30 και στην οποία συμμετείχαν η ΕΠΟ, η Αστυνομία, η ΓΓΑ, οι τοπικές αρχές, καθώς και οι εκπρόσωποι των δύο «δικεφάλων», άπαντες συμφώνησαν πως το μεγάλο παιχνίδι μπορεί να διεξαχθεί κανονικά, καθώς τα προβλήματα ξεπεράστηκαν ή θα ξεπεραστούν στις επόμενες 24 ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία ανέλαβε την ευθύνη και εισηγήθηκε θετικά -και- προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη -ο οποίος πήρε πίσω τη χθεσινοβραδινή απόφασή του για αναβολή του αγώνα.

Αυτό που έχει, επίσης, ενδιαφέρον, ωστόσο, είναι ότι ο κ. Βασιλειάδης δεν θα δώσει, πιθανότατα, το «παρών» στον τελικό, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει τη δυσφορία του για τους χειρισμούς της ΕΠΟ!

Την ίδια ώρα, το Πανθεσσαλικό θυμίζει ακόμα εργοτάξιο…

Όσο για το πρόβλημα νομιμότητας που υπάρχει με τη μη αρίθμηση εισιτηρίων και καθισμάτων, θα λυθεί με την… πατέντα, που αποκαλύψαμε από χθες το βράδυ: Συγκεκριμένα, αυτοκόλλητα θα τοποθετηθούν στις θέσεις του γηπέδου και κατ’ αντιστοιχία θα μπαίνει ένα τέτοιο πάνω σε κάθε εισιτήριο και ένα θα κρατά (ως… απόδειξη) ο άνθρωπος που θα βρίσκεται για τον σχετικό έλεγχο σε κάθε θύρα. Όσο για την έλλειψη τουρνικέ, τα εισιτήρια θα τα «χτυπάνε» σε χειροκίνητα σκάνερ που θα βρίσκονται στις εισόδους.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X