ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκτακτη σύσκεψη στη ΓΓΑ για τον τελικό: Παίζει το ενδεχόμενο αναβολής!

Οι παλινωδίες γύρω από τον τελικό Κυπέλλου συνεχίζονται. Τα πολλά θέματα που παραμένουν άλυτα στο Πανθεσσαλικό οδήγησαν σε έκτακτη σύσκεψη στη ΓΓΑ, όπου δεν αποκλείεται να αποφασιστεί ακόμα κι αναβολή.

Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Λιγότερο από δυο μέρες πριν τον τελικό του Κυπέλλου κι ακόμα η διεξαγωγή του βρίσκεται «στον αέρα»! 

Παρόλο που αποφασίστηκε οριστικά να γίνει στο Πανθεσσαλικό και οι τοπικοί φορείς δίνουν συνεχείς διαβεβαιώσεις ότι όλα θα είναι έτοιμα, τα ανοιχτά ζητήματα που υπάρχουν για το Πανθεσσαλικό Στάδιο παραμένουν πολλά. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι -εκτός των άλλων θεμάτων που αφορούν την ασφάλεια και όχι μόνο- τα εισιτήρια που εκδόθηκαν δεν έχουν αρίθμηση! Κάτι που εκτός από επικίνδυνο, είναι και παράνομο. 

Δεδομένων λοιπόν όλων αυτών, αποφασίστηκε έκτακτη σύσκεψη στα γραφεία της ΓΓΑ, με τη συμμετοχή και της ΕΠΟ. Εκεί τίθενται αυτή την ώρα επί τάπητος όλα τα ζητήματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα και εφόσον δεν συμφωνηθεί απ’ όλους ότι πληρούνται απολύτως όλοι οι κανόνες ασφαλείας, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και της αναβολής.

www.sport-fm.gr

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X