ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αραούχο μόνο για ΑΕΚ (ρήτρα)

Προστατευμένη από το ενδεχόμενο να δει τον Σέρχιο Αραούχο με τα χρώματα άλλης ελληνικής ομάδας (χωρίς εκείνη να τον έχει πρώτα αγοράσει) είναι η ΑΕΚ.

Όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM Ελλάδος ο Βασίλης Βέργης, η «Ένωση» φρόντισε από τον Γενάρη να είναι καλυμμένη στην περίπτωση που ο Αργεντινός… γυάλιζε σε κάποιον εκ των ανταγωνιστών της.

Γι’ αυτό τον λόγο συμπεριέλαβε στο deal με τους Ισπανούς έναν όρο, σύμφωνα με τον οποίο θα πάρει 2 εκατ. ευρώ εφόσον ο παίκτης δανειστεί το προσεχές καλοκαίρι ή τον επόμενο Ιανουάριο σε άλλο σύλλογο εντός των τειχών.

Ένας όρος που μπήκε το βράδυ που η Λας Πάλμας θέλησε να αλλάξει την αρχική συμφωνία και να μην τοποθετηθεί οψιόν ανανέωσης του δανεισμού του Αραούχο για έναν ακόμα χρόνο μετά το καλοκαίρι.

Από ‘κει και πέρα είναι δεδομένη η πρόθεση της ΑΕΚ να κυνηγήσει την παραμονή του Αραούχο με όλες τις δυνάμεις της. Βασική επιδίωξη της «Ένωσης» θα είναι να κρατήσει τον Αργεντινό παιχταρά με δανεισμό ενός ακόμα χρόνου (και ενοίκιο που μπορεί να αγγίξει το 1 εκατ. ευρώ), ενώ σκοπεύει να ρίξει στο τραπέζι των συζητήσεων και οψιόν συνιδιοκτησίας.

Σε αυτή την περίπτωση ωστόσο θα πρέπει να συνυπολογιστεί και το γεγονός ότι το 20% των δικαιωμάτων του παίκτη ανήκει στην Μπόκα Τζούνιορς, με την οποία επίσης θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η ΑΕΚ προσπαθεί να έχει ικανοποιημένο τον Αραούχο, αλλά και τον πατριό του (ο οποίος επηρεάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις αποφάσεις του). Κάθε κίνηση της όμως γίνεται με άκρα μυστικότητα, καθώς το θέμα το χειρίζεται αποκλειστικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, χωρίς να ξέρουν γι’ αυτό ούτε οι άμεσοι συνεργάτες του.

Πηγή: england365.gr

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση