ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τα επόμενα συμβόλαια στην ΑΕΚ επί τάπητος

24sports team

info@24sports.com.cy

Μετά τις ανανεώσεις συμβολαίων σε Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκη, Λαμπρόπουλο και Γαλανόπουλο, η ΑΕΚ θα κληθεί να χειριστεί άμεσα πέντε ακόμη υποθέσεις παικτών. 

Αυτός που είναι πιο κοντά στην παραμονή του είναι ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Το συμβόλαιο του Λαρισαίου αμυντικού λήγει, αλλά αναμένεται να ανανεωθεί και ίσως αυτό να γίνει άμεσα. Άλλωστε υπάρχει ικανοποίηση για την προσφορά του. Πάντως οι «κιτρινόμαυροι» προτίθενται να κινηθούν για την απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου στόπερ το καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, οι άλλες υποθέσεις είναι πιο περίπλοκες. Ο Τόμας Πέκχαρτ έχει ικανοποιήσει άπαντες με την παρουσία του, ωστόσο-επειδή αν δεν παραμείνει ο Σέρχιο Αραούχο θα γίνει προσπάθεια απόκτησης ενός επιθετικού ανάλογης κλάσης και υπάρχει επιπλέον η προσθήκη του Γιακουμάκη-θα προορίζεται ξανά ως αναπληρωματικός και το συμβόλαιό του δεν μπορεί να ανανεωθεί με τα ίδια οικονομικά δεδομένα.

Αρκετές ομοιότητες έχει η περίπτωση του Ρόναλντ Βάργκας. Στην ΑΕΚ τον θεωρούν χρήσιμο, αλλά δεν λογίζεται σαν βασικός και δεν μπορεί να πληρωθεί ως τέτοιος. Επιπροσθέτως είναι στα 31 και πιάνει θέση ξένου.

Όσον αφορά στον Ντίντακ Βιλά, οι «κιτρινόμαυροι» είναι ευχαριστημένοι από την παρουσία του και έχουν δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης του συμβολαίου του. Είναι άγνωστο, ωστόσο, αν θα κάνουν χρήση αυτού του όρου, καθώς ίσως ο Ισπανός αριστερός μπακ δεν έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα και να αναζητηθεί ένας παίκτης με περισσότερες επιθετικές αρετές.

Τέλος, πιο δύσκολη από όλες μοιάζει η υπόθεση του Χρήστου Αραβίδη. Ο αρχηγός της ΑΕΚ είναι οπαδός της ομάδας και έχει δείξει μεταμέλεια, αλλά αφενός μεν δεν έχουν ξεχαστεί τα δύο πειθαρχικά του παραπτώματα τη φετινή περίοδο, αφετέρου δε με έναν επιθετικό κλάσης Αραούχο βασικό, τον Πέκχαρτ ή κάποιον άλλο ξένο, τον Γιακουμάκη και τον νεαρό Μεληκιώτη είναι δύσκολο να υπάρχει θέση και για εκείνον στην ομάδα.


Πηγή:www.sport-fm.gr

 

 

 

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση