ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Τον Ιούνιο έργα»

Έπειτα από την πρόσκληση που δέχτηκε από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, ο Δημήτρης Ανδριόπουλος βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια την Μ.Δευτέρα προκειμένου να ενημερώσει σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θέμα του γηπέδου. 

Ο πρότζεκτ manager του έργου ουσιαστικά επανέλαβε ακριβώς αυτό που είπε και στον ΣΠΟΡ FM 94.6 την περασμένη Παρασκευή. Ότι δηλαδή η ΑΕΚ θα έχει στα χέρια της την άδεια τον Ιούνιο και θα ξεκινήσει παράλληλα η πρώτη φάση για την ανέγερση του νέου γηπέδου. 

«Τον Ιούνιο θα έχουμε την άδεια και θα ξεκινήσουμε την πρώτη φάση του έργου. Στην ΑΕΚ με μεγάλη μεθοδικότητα εδώ και 2,5 χρόνια προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα. Αύριο γίνεται ένα σημαντικό βήμα για την άδεια. Άδεια, εκσκαφές και μετά διαγωνισμός για την εταιρία που θα αναλάβει. Είναι δεδομένο ότι αυτά τα έργα είναι δύσκολα ειδικά όταν υπάρχουν διαμάχες. 
Γράφουμε καινούργια βιβλιογραφία για αυτό το γήπεδο»,
 είπε. 

Στη συνέχεια έδωσε διευκρινήσεις και για όλα όσα θέματα του ζητήθηκαν. Για παράδειγμα σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με το αν θα υπάρχουν εμπορικοί χώροι ξεκαθάρισε για ακόμη μία φορά πως ούτε το σχέδιο προβλέπει εμπορικά καταστήματα, αλλά και ο χώρος δεν είναι επαρκής. Επίσης, τοποθετήθηκε και για τις θέσεις πάρκινγκ αφήνοντας αιχμές για την δημοτική αρχή: «Θα υπάρχουν 180 θέσεις υπόγειες και 200 εκτός που δεν προβλέπεται από το από το νόμο. Η αλήθεια είναι πως ούτε μια δεν θα έπρεπε αφού υπάρχει η μελέτη της γραμμής 4. Αυτό θα έπρεπε να το ζητάει πρώτα ο Δήμος. Για να χρησιμοποιούνται τα μέσα σταθερής τροχιάς και να προτρέψει τον κόσμο να φτάνει στο γήπεδο με αυτά τα μέσα από τα Πευκάκια και τον Περισσό. Αν έπρεπε να γίνουν 2-3.000 θέσεις θα καταστρεφόταν ο Δήμος γιατί έχει πεπερασμένο οδικό δίκτυο. Με 3000 θέσεις πάρκινγκ που ζήτησε ο Δήμαρχος, θα τίναζε τον Δήμο στον αέρα εκτός του κόστους στα 50 εκατ. ευρω. Αυτό μπορεί να σας το πει όποιος θέλετε, μπορείτε να ρωτήσετε και να φέρετε και εδώ να το συζητήσουμε τον καλύτερο συγκοινωνιολόγο. Το πιο λογικό θα ήταν να πιέζουν απαντες για τη γραμμή 4 του μετρό». 

www.sport-fm.gr

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Έτσι πάει η ΑΕΚ στη Ριζούπολη

Έτσι πάει η ΑΕΚ στη Ριζούπολη

Με όλα της τα επιθετικά όπλα -για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα- θα κατέβει η ΑΕΚ στη Ριζούπολη. Δείτε την αποστολή που ...
24sports team
 |  ΑΕΚ
Πάει στο CAS η AEK για το -3!

Πάει στο CAS η AEK για το -3!

Αποφασισμένη να φτάσει μέχρι το αθλητικό διαιτητικό δικαστήριο είναι η ΑΕΚ, προκειμένου να «σβήσει» η ποινή που της επιβλήθηκε ...
24sports team
 |  ΑΕΚ
Στα… ραντάρ της ΑΕΚ ο Καμαρά

Στα… ραντάρ της ΑΕΚ ο Καμαρά

Στη λίστα της Ένωσης βρίσκεται ο 23χρονος χαφ, ο οποίος σκόραρε στο πρόσφατο ματς της Ελλάδας με τη Φινλανδία
24sports team
 |  ΑΕΚ