ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο… Άραβας την κάνει Ευρωπαία!

ΑΕΚ φουριόζα για πλέι οφ! Με τον Βινίσιους να σκοράρει στο ντεμπούτο του ως βασικός και τον Αραβίδη να κλειδώνει τη νίκη, φτιάχνοντας τον κόσμο, η Ένωση πέρασε από τον Πλατανιά (0-2) και πάει Ευρώπη!

Ένας… Άραβας «κλείδωσε» την Ευρώπη για την ΑΕΚ!

Με το γκολ του Αραβίδη -στη δεύτερη επαφή του με την μπάλα- η «Ένωση»… καθάρισε τη νίκη (0-2) στον «τελικό» με τον Πλατανιά για την είσοδο στα πλέι οφ και θα πρέπει να… αυτοκτονήσει, πια, για να χάσει, έστω, την 5η θέση!

Το σκορ για τους «κιτρινόμαυρους» είχε ανοίξει, στο ντεμπούτο του, μάλιστα, στην αρχική 11άδα, ο Βινίσιους, στο 18', με τον «δικέφαλο» να χάνει ευκαιρίες και για πιο άνετη επικράτηση, αλλά να αγχώνεται, κιόλας, καθώς από τη μέση και πίσω είχε σοβαρά προβλήματα και χρειάστηκε αρκετές φορές τις σωτήριες επεμβάσεις του Μπάρκα.

Αναγκαστική αλλαγή έγινε στο 51' ο Λαμπρόπουλος, που έχει τραυματιστεί, πιθανότατα, πολύ σοβαρά, συγκλονίζοντας άπαντες στα Περιβόλια με τα δάκρυά του!

Κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν Μάνταλος (χάνει δύο από τα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος) και Αϊντάρεβιτς (θα απουσιάσει από ένα).

Φουριόζα, με τον Μανόλο Χιμένεθ να φωνάζει από το πρώτο δευτερόλεπτο για πίεση ψηλά, μπήκε η ΑΕΚ στο ματς -σε απόλυτη αντίθεση, δηλαδή, με τη νωθρή εικόνα της στο ξεκίνημα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Με τον Χριστοδουλόπουλο να έχει… τρελά κέφια, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ρυθμό στο παιχνίδι τους και μάλιστα, μόλις στο 3' θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ. Ο Λάζαρος έκανε μία μαγική ενέργεια, η μπάλα έφτασε στον Γκάλο, που σέντραρε για τον Αραούχο, αλλά ο Αργεντινός δεν μπόρεσε στο… τσακ να πιάσει την κεφαλιά! Στη συνέχεια της φάσης, ο 30χρονος Έλληνας πήρε το «ριμπάουντ» και έκανε το σουτ, αλλά ο Βάντερσον έβαλε σωτήρια κόντρα. Στο 16', και πάλι η «Ένωση» είχε εξαιρετική ευκαιρία, προκειμένου να προηγηθεί, αλλά το σουτ στην κίνηση, από το ύψος του πέναλτι, του Αϊντάρεβιτς, πέρασε ψηλά, άουτ. Τρία λεπτά αργότερα, ωστόσο, ο «δικέφαλος» έδωσε την ευκαιρία στους οπαδούς του να πανηγυρίσουν για πρώτη φορά. Ο Βινίσιους έκανε διαγώνια κίνηση στη μεγάλη περιοχή, ο Αραούχο τού «σέρβιρε» την κάθετη μπαλιά και με το δεξί, ο Βραζιλιάνος έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Σωτηρίου, πετυχαίνοντας γκολ στο ντεμπούτο του στην αρχική 11άδα της ΑΕΚ!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X