ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μονόδρομος η νίκη

Τις περιπέτειες θέλει να αποφύγει η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πλατανιά για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αυτή τη στιγμή η «Ένωση» βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, με έναν βαθμό λιγότερο από την Ξάνθη που είναι στην 5η θέση με 44 βαθμούς, και θέλει απόψε τη νίκη κόντρα στους Κρητικούς για να σιγουρέψει περισσότερο τη συμμετοχή της στα πλέι οφ.

Το έργο, σαφώς, για τους «κιτρινόμαυρους» μόνο εύκολο δεν είναι, αφού οι Κρητικοί έχουν αποδείξει πως είναι ένα αξιόμαχο σύνολο και έχουν δημιουργήσει προβλήματα σε όλες τις μεγάλες ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.

Η ήττα από τους «πράσινους» προβλημάτισε ιδιαίτερα τον Μανόλο Χιμένεθ όσον αφορά την ενδεκάδα και το σχήμα με το οποίο θα την παρατάξει στα Περιβόλια.

Όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός τεχνικός θα επιλέξει το 3-5-2. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μπάρκας, ο οποίος μπροστά του θα έχει την τριάδα Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος και Βράνιες, με τους Γκάλο και Βινίσιους ως επιθετικά μπακ-χαφ. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Σιμόες με τον Αϊντάρεβιτς, με τον Μάνταλο να αναλαμβάνει οργανωτικό ρόλο.

Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Αραούχο και Χριστοδουλόπουλος. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ανέστης, Μπακάκης, Ντίντακ, Γιόχανσον, Βάργκας, Μπακασέτας, Ροντρίγκες, Αραβίδης και Πέκχαρτ. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Γαλανόπουλος, ο τιμωρημένος Ντίντακ και ο ανέτοιμος Αλμέιδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X