ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τους... ξέρανε ο Σουηδός! (vid-pics)

Η ΑΕΚ έκανε μια αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο όμως λογάριαζε χωρίς τον Μάρκους Μπέργκ. Ο Σουηδός σκόραρε στο 90ο λεπτό και χάρισε ένα σπουδαίο τρίποντο στον Παναθηναϊκό ο οποίος επικράτησε με 3-2 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, υποχρεώνοντας την Ένωση στην πρώτη της εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα.

Η πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι καταγράφηκε μόλις στο 6ο λεπτό για λογαριασμό των φιλοξενουμένων. Ο Βιγιαφάνες σούταρε μέσα από την περιοχή όμως ο Ντίντακ έβαλε το πόδι την τελευταία στιγμή και απομάκρυνε τη μπάλα σε κόρνερ.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Κλωναρίδη. Ο Βιγιαφάνες έσπασε υπέροχα στον Μπεργκ, ο οποίος γύρισε την μπάλα και ο Βράνιες στην προσπάθειά του να διώξει σημάδεψε το δοκάρι με την μπάλα να "γυρίζει" στον Κλωναρίδη που την έστειλε με ψύχραιμο πλασέ στην κενή εστία. Τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Μπεργκ. Ο Εμποκού έδωσε έτοιμο γκολ στον Σουηδό ο οποίος δεν λάθεψε. Ο Παναθηναϊκός πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα δυο τερμάτων.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε μαζεμένες αλλαγές στην επανάληψη οι οποίες βοήθησαν σημαντικά στην αγωνιστική ανάκαμψη της ΑΕΚ. Η Ένωση κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο και πίεσε ασφυκτικά τον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι στο 61’ σε χέρι του Βιγιαφάνες μέσα στην περιοχή. Ο Λάζαρος ευστόχησε από την άσπρη βούλα και μείωσε σε 2-1.

Οι «κιτρινόμαυροι» αύξησαν την πίεση στην συνέχεια και έψαξαν με μανία το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο πέτυχαν στο 77ο λεπτό. Ο Λάζαρος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Πέκχαρντ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή.

Ο τελευταίος λόγος άνηκε στον Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός σκόραρε στο 90ο λεπτό και χάρισε στην ομάδα του μια πολύτιμη νίκη.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-3

Γκολ: 62’ Χριστοδουλόπουλος, 77’ Πέκχαρντ - 24’ Κλωναρίδης, 27’ και 90’ Μπεργκ

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες (63’ Μπακασέτας), Αϊντάρεβιτς (46’ Πέκχαρντ), Ροντρίγκες (46’ Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος, Αραούχο.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέδο, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Βιγιαφάνες, Κλωναρίδης (68’ Λέτο), Εμποκού (68’ Λουντ), Μπεργκ.

Κίτρινες κάρτες: Λαμπρόπουλος, Σιμόες, Βράνιας - Βιγιαφάνες

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X