ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ο Φεβρουάριος της «Αγια-Σοφιάς»

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η υπόθεση του γηπέδου στην ΑΕΚ, με τον διευθυντή της Δικέφαλος 1924, Νίκο Στράτο, να προαναγγέλλει με τις τελευταίες του δηλώσεις τις εξελίξεις.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα» ίσως και μέσα στον Φεβρουάριο η ΑΕΚ μπορεί να έχει πάρει στα χέρια της την οικοδομική άδεια για να βάλει μπρος τα έργα. Ο φάκελος έχει κλείσει και απομένει η Υψομετρική Μελέτη από τον Δήμο, με την ΑΕΚ να θέλει από τη δημοτική αρχή να τρέξει το θέμα δίχως κάποια αντιπαράθεση.

Βέβαια, αν ο Δήμος δεν δείξει συνεννόηση η ΑΕΚ μπορεί τα πάρει την Υψομετρική Μελέτη μέσω άλλης κρατικής Υπηρεσίας που θα οριστεί από τον Περιφερειάρχη, καθώς υπάρχει και σχετικός νόμος από 2000.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι πολύ πιθανό τις επόμενες εβδομάδες να παραρχωρήσει μία συνέντευξη Τύπου για όλα όσα έχουν συμβεί στο θέμα του γηπέδου και ποια θα είναι η συνέχεια με το ξεκίνημα των έργων, που θα φέρει την ΑΕΚ ακόμη πιο κοντά στο «σπίτι» της.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Στην Ολλανδία ο Μελισσανίδης

Στην Ολλανδία ο Μελισσανίδης

Στο Άμστερνταμ βρίσκεται ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ενόψει της αναμέτρησης της Ένωσης με τον Άγιαξ.. ...
 |  ΑΕΚ
ΑΕΚ με τα γνωστά προβλήματα

ΑΕΚ με τα γνωστά προβλήματα

Με πολλές ελλείψεις λόγω εθνικών και τις γνωστές απουσίες των Μπογέ και Αλμπάνη από το κανονικό πρόγραμμα συνεχίστηκαν οι ...
 |  ΑΕΚ