ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αραούχο: «Να δώσω τα πάντα»

Έτοιμος να δώσει τα πάντα, είτε ως βασικός είτε ως αναπληρωματικός, είναι ο Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός επιθετικός κατά την παρουσίασή του, υποστήριξε πως θέλει να ανταποδώσει στην ομάδα την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό του, ενώ ανέφερε πως μεγάλο ρόλο για να έρθει στην Ελλάδα, έπαιξε ο κόσμος της ΑΕΚ.

- Ποιος ο βασικός λόγος που επέμενες για την ΑΕΚ;

«Για μένα έπαιξε μεγάλο ρόλο ο κόσμος. Με οποιονδήποτε μιλούσα, μου έλεγε πως ο κόσμος της ομάδας είναι ιδιαίτερος. Και αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα».

- Ποιος είναι ο στόχος σου; Να μείνεις για έξι μήνες ή να συνεχίσεις;

«Προς το παρόν το μόνο που σκέφτομαι είναι να επιστρέψω στο επίπεδο που μπορώ να παίξω. Η ομάδα έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για να με φέρει εδώ και το μόνο που σκέφτομαι είναι να ανταποδώσω αυτή την προσπάθεια με την απόδοση μου».

-Με ποιους μίλησες πριν έρθεις;

«Είχα μιλήσει με φίλους, σχετικά με την ΑΕΚ. Και γενικά όσο πιο πολύ το έψαχνα, τόσο περισσότερο καταλάβαινα πως είναι ένας σύλλογος που μπορεί να με βοηθήσει να εξελιχθώ».

-Έχεις μιλήσει με τον προπονητή;

«Ναι, έχουμε μιλήσει, ήμασταν για φαγητό τώρα. Και μιλήσαμε και πριν στο τηλέφωνο και μου είπε πόσο σημαντικό είναι να έρθω στην ομάδα. Και είναι σημαντικό για έναν παίκτη, να τον εμπιστεύεται ο προπονητής».

-Τι έχεις να υποσχεθείς στον κόσμο και αν είσαι έτοιμος να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις…

«Θέλω να τους πω ότι θα δώσω τα πάντα. Υπόσχομαι πολλά γκολ και θα δίνω ότι έχω για να βελτιωθώ και να βελτιώσω την θέση της ομάδας. Είμαι πάντα έτοιμος, το μόνο που χρειάζεται, είναι η εμπιστοσύνη του προπονητή. Και θα κάνω τα πάντα είτε ως βασικός, είτε ως αναπληρωματικός, για να βοηθήσω την ομάδα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X