ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χιμένεθ: «Να φέρουμε πίσω τον κόσμο»

Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ΑΕΚ έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ. Αφού ανέλυσε το ματς με τον Αστέρα, ο νέος τεχνικός της Ένωσης δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας και για την μαζική επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο.

Αναλυτικά:

«Οφείλουμε να είμαστε καλύτερη ομάδα. Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ημίχρονο, σε υψηλό τέμπο. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να συμπτυχθούμε καλύτερα, πέσαμε λίγο σε απόδοση και φτάσαμε στο τέλος του αγώνα να μην έχουμε πολλές δυνάμεις».

Για την επιστροφή μου:«Αισθάνομαι πολύ όμορφα που ήρθα σε μία ομάδα που είναι κάτι ξεχωριστό για μένα. Θυμήθηκα κάποιες πάρα πολύ καλές αγωνιστικές στιγμές και ήταν πάρα πολύ θετικό το κλίμα».

Για τον κόσμο, σχολίασε: «Το ιδανικό θα ήταν να μπορέσουμε να φέρουμε τον κόσμο να μας υποστηρίξει. Μην ξεχνάμε πως ένα τόσο μεγάλο γήπεδο, όταν έχει τόσες άδειες θέσεις, γίνεται και πιο κρύο».

Για την βαθμολογία: «Η ΑΕΚ θα πρέπει να βρίσκεται πάντα πιο ψηλά. Έχει μία ιστορική αξία αυτή η ομάδα. Με την ποιότητα που έχουν οι ποδοσφαιριστές μου, πιστεύω ότι θα είμαστε πιο ψηλά».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση