ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αυτή είναι η πρόταση στον Τζαβέλλα!

Ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι, πλέον, ελεύθερος, αφού έλυσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ φέρεται να ξεκίνησε ήδη συζητήσεις μαζί του! Το συμβόλαιο που προσφέρει η «Ένωση» στον παίκτη. 

Καθόλου χρόνο δεν έχασε η ΑΕΚ! 

Αμέσως μετά την επισημοποίηση της λύσης της συνεργασίας του Γιώργου Τζαβέλλα με τον ΠΑΟΚ, η «Ένωση» κινήθηκε… αστραπιαία και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κάνει ήδη πρόταση στον Έλληνα, διεθνή αμυντικό, προκειμένου να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα! 

Η προσφορά, λοιπόν, που -φέρεται να- του έχει κάνει ο «δικέφαλος» (της Αθήνας) είναι για συμβόλαιο συνεργασίας διαρκείας 2,5 ετών, δίνοντάς του 150.000 ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν και 700.000 ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια. 

Οι επαφές αναμένεται, φυσικά, να συνεχιστούν και να ενταθούν μέσα στα επόμενα 24ωρα, για να δούμε αν ο παίκτης θα γίνει ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

www.sport-fm.gr

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Στην Ολλανδία ο Μελισσανίδης

Στην Ολλανδία ο Μελισσανίδης

Στο Άμστερνταμ βρίσκεται ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ενόψει της αναμέτρησης της Ένωσης με τον Άγιαξ.. ...
 |  ΑΕΚ
ΑΕΚ με τα γνωστά προβλήματα

ΑΕΚ με τα γνωστά προβλήματα

Με πολλές ελλείψεις λόγω εθνικών και τις γνωστές απουσίες των Μπογέ και Αλμπάνη από το κανονικό πρόγραμμα συνεχίστηκαν οι ...
 |  ΑΕΚ