ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μοράις... με ημερομηνία λήξης

Παρότι από την ΠΑΕ διαψεύδεται θέμα αντικατάστασης του Ζοσέ Μοράις, είναι δεδομένο πως ήδη αναζητείται προπονητής. Για ποιο λόγο δεν απολύεται άμεσα ο Πορτογάλος. Ο Λουτσέσκου και οι άλλες λύσεις.

Με τρεις νίκες σε έντεκα ματς ο απολογισμός του Ζοσέ Μοράις στον πάγκο της ΑΕΚ είναι απογοητευτικός. Είναι δεδομένο πως στις τάξεις της ΠΑΕ υπάρχει δυσαρέσκεια για το σταθερά προβληματικό πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα και παρά τη χθεσινοβραδινή διάψευση των φημών περί επικείμενης αντικατάστασης του Πορτογάλου προπονητή, είναι δεδομένο πως οι «κιτρινόμαυροι» ήδη ψάχνουν στην αγορά.

Ο Ζοσέ Μοράις παραμένει στον πάγκο της ΑΕΚ με ημερομηνία λήξης. Κι αυτό γιατί δεν είχε γίνει προεργασία για την αντικατάστασή του και αυτή χρειάζεται χρόνο, ενώ το φορτωμένο πρόγραμμα του Ιανουαρίου (περιλαμβάνει άλλα επτά ματς) δεν βοηθά οποιονδήποτε νέο προπονητή να αλλάξει πράγματα. Συν τοις άλλοις, η «Ένωση» δεν διαθέτει και κάποια έτοιμη λύση προπονητή από πίσω για να αναλάβει τα ηνία, όπως είχε συμβεί πέρσι με τον Στέλιο Μανωλά.

Το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που έχει την Ξάνθη δεύτερη στη βαθμολογία, είναι στα υπόψη των «κιτρινόμαυρων», αλλά στην παρούσα φάση θα ήταν δύσκολο να αφήσει την ομάδα του για να αναλάβει την ΑΕΚ. Στις τάξεις της ΠΑΕ υπάρχει η τάση να βρεθεί προπονητής εγνωσμένης αξίας που θα αναλάβει να χτίσει από τώρα την ομάδα της επόμενης περιόδου και θα προσπαθήσει να σώσει ό,τι σώζεται από τη φετινή σεζόν, αλλά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και μια λύση ανάγκης μέχρι το καλοκαίρι (π.χ. Νίκος Παπαδόπουλος).

Το βέβαιο είναι πως στο αυριανό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ζοσέ Μοράις θα είναι κανονικά στον πάγκο. Αν υπάρξει νέο αρνητικό αποτέλεσμα, δεν αποκλείεται να επισπευτούν οι διαδικασίες αντικατάστασής του. Αν η ΑΕΚ νικήσει και συνεχίσει με θετικά αποτελέσματα στα επόμενα ματς, δεν αποκλείεται το κλίμα να αντιστραφεί και ο Μοράις να πάρει παράταση ζωής στον πάγκο.

sport-fm.gr

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Στην Ολλανδία ο Μελισσανίδης

Στην Ολλανδία ο Μελισσανίδης

Στο Άμστερνταμ βρίσκεται ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ενόψει της αναμέτρησης της Ένωσης με τον Άγιαξ.. ...
 |  ΑΕΚ
ΑΕΚ με τα γνωστά προβλήματα

ΑΕΚ με τα γνωστά προβλήματα

Με πολλές ελλείψεις λόγω εθνικών και τις γνωστές απουσίες των Μπογέ και Αλμπάνη από το κανονικό πρόγραμμα συνεχίστηκαν οι ...
 |  ΑΕΚ