ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φουλ για επιθετικό

Μετά την απόκτηση στόπερ και κεντρικού χαφ η ΑΕΚ φουλάρει για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής. Στόχος της Ένωσης είναι να αποκτήσει έναν παίκτη που να μπορεί να παίζει τόσο ως δεξιός εξτρέμ, όσο και ως περιφερειακός επιθετικός.

Τέτοιος παίκτης είναι ο Περέιρα Ντίας, με την περίπτωσή του να μην είναι τόσο εύκολη, εξαιτίας του… μπερδεμένου συμβολαίου του. Η ΑΕΚ όμως την παλεύει και σκοπεύει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο.

Αν αποκτηθεί ο Ντίας ή κάποιος άλλος παίκτης με τα ίδια χαρακτηριστικά, ίσως να μην αποκτηθεί άλλος παίκτης για τη γραμμή κρούσης. Ίσως όμως και να παρουσιαστεί κάποια καλή ευκαιρία και να γίνει η κίνηση και για δεύτερο παίκτη (θυμίζουμε ο Γιακουμάκης έχει κλειστεί από τώρα για το καλοκαίρι) για την επίθεση.

Για παράδειγμα ο Σουηδός εξτρέμ Μπαχούι είναι παίκτης που αρέσει στον Μαϊστόροβιτς και προσπαθεί παράλληλα την περίπτωσή του. Αν ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες και η ΑΕΚ πάρει δυο παίκτες για μπροστά μέσα στον Γενάρη, τότε αναμένεται να αποχωρήσει ένας εκ των Πέκχαρτ ή Αλμέιδα, καθώς σε αντίθετη περίπτωση (αν έρθουν συν δυο παίκτες και δεν φύγει κανείς) θα έχουμε… υπερφόρτωση στο ρόστερ. Ο Μαϊστόροβιτς σε συνεργασία με τους Μοράις και διοίκηση συνεχίζει τις επαφές και το επόμενο διάστημα αναμένονται οι τελικές κινήσεις.

sportit.gr

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση