ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όλα στραβά!

Όλα στραβά για την ΑΕΚ στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς!

Η Ένωση, παρότι αγωνιζόταν με δέκα σχεδόν σε ολόκληρο το ματς, δεν αποσυντονίστηκε, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και αγκάλιασε τη νίκη με γκολ του Πέκχαρτ, όμως είδε τον ΠΑΣ να παίρνει την ισοπαλία 1-1 στο ΟΑΚΑ με γκολ-οφσάιντ του Μαμπουλού στην τελευταία φάση.

Επεισοδιακό παιχνίδι στο Μαρούσι. Οι κιτρινόμαυροι έμειναν με δέκα παίκτες μόλις στο 10’ λόγω ανόητης αποβολής του Αραβίδη, που με κουτουλιά αλά Ζιντάν χτύπησε τον Μπέριο και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Μετά την συμπλήρωση μισής ώρας ο ρέφερι έδειξε –ξανά ορθώς- πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ (για φάουλ του Μπουκουβάλα στον Πατίτο) όμως ο Μάνταλος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι (32’).

Στο δεύτερο η ομάδα του Μοράις, που συνέχισε να αγωνίζεται με απόλυτη συγκέντρωση στο παιχνίδι της, άνοιξε το σκορ στο 67’ με τον Πέκχαρτ ύστερα από τραγικό λάθος του Περιστερίδη, ο οποίος έχασε την μπάλα μέσα απ’ τα χέρια του και στην συνέχεια ανέτρεψε τον Γκάλο. Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη κι ενώ νωρίτερα ακυρώθηκε σωστά γκολ οφσάιντ του Μιχαήλ, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» απάντησε με τέρμα του Μαμπουλού, ο οποίος ήταν εκτεθειμένος (90+4’).

Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ (Ζοσέ Μοράις): Μπάρκας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος (76' Γαλανόπουλος), Αραβίδης, Πατίτο (77' Λάζαρος), Πέκχαρτ (87' Βάργκας)

Στον πάγκο: Ανέστης, Ντίας, Μπακάκης, Τζανετόπουλος

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Κοζορώνης (72' Κόντε), Γαρουφαλιάς (86' Γιάκος), Ακόστα (76' Ναδάλες), Κούτρης, Ζάιρο, Μαμπουλού

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Λίλα, Σκόνδρας, Καρανίκας

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X