ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φορτσάρει για Ανσαριφάρντ η ΑΕΚ

24sports team

info@24sports.com.cy

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η περίπτωση του Καρίμ Ανσαριφάρντ στην ΑΕΚ εν όψει Ιανουαρίου και τα επόμενα 24χρονα θεωρούνται κρίσιμα για τη συγκεκριμένη υπόθεση. 

Στην Ένωση έχουν κάνει focus στον συγκεκριμένο παίκτη, καθώς υπάρχει μεγάλη εκτίμηση για τα χαρακτηριστικά του (έχει το γκολ, είναι γρήγορος, έχει και καλή τεχνική), είναι διατεθειμένοι να τον διεκδικήσουν μέχρι τέλους και ετοιμάζουν δυναμικό μπάσιμο σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ».

Μάλιστα, κυκλοφορεί η φήμη ότι έχει ήδη κάνει κρούση η ΑΕΚ για να τον αποκτήσει. Επίσημα δεν επιβεβαιώνεται κάτι σχετικό. Ούτε καν ότι είναι τόσο ψηλά. Ο Ιρανός μένει ελεύθερος από τον Πανιώνιο το καλοκαίρι και όποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο, μπορεί να το κάνει καταβάλλοντας το ποσό της ρήτρας, που είναι 400.000 ευρώ. Οι «κιτρινόμαυροι» δύσκολα θα δώσουν τόσα χρήματα και αναμένεται να χειριστούν το θέμα όπως αυτό του Τάσου Μπακασέτα, γνωρίζοντας ότι σε δύο εβδομάδες περίπου από τώρα θα έχουν τη δυνατότητα να τον κλείσουν για το καλοκαίρι χωρίς αντίτιμο και ότι υπάρχει ο κίνδυνος για τους «κυανέρυθρους» να τον χάσουν τζάμπα το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», η ΑΕΚ θα δώσει το πολύ τα μισά χρήματα στον Πανιώνιο. Δηλαδή, μάξιμουμ 200.000 ευρώ. Πάντως, πρόκειται για περίπτωση που χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς, καθώς υπάρχει το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων και στην Ελλάδα είναι σίγουρα στη λίστα των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ που έχουν τη δυνατότητα να δώσουν τα χρήματα που προβλέπονται από τη ρήτρα του.


Πηγή:www.sport-fm.gr

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X