ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ξέσπασμα με «4αρα» (vid)

Στο δεύτερο... λύθηκε και ξεμπούκωσε. Η ΑΕΚ του Μοράις διέλυσε 4-0 την Κέρκυρα για το Κύπελλο Ελλάδας, με τα τρία γκολ να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο.

Ούσα κάτοχος του τροπαίου, η ΑΕΚ ήθελε να μπει στην... μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας με μια νίκη απέναντι στην Κέρκυρα, η οποία θα της επέτρεπε να γίνει με το «καλημέρα» αφεντικό του 6ου ομίλου, τόσο για την πρόκριση, όσο και για την πρώτη θέση. Και το έκανε, φτάνοντας στην επικράτηση με 4-0 και κάνοντας πρεμιέρα στον θεσμό με το δεξί.

Η ομάδα του Ζοζέ Μοράις ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, παρά τη διαχείριση που έκανε ο Πορτογάλος τεχνικός εν όψει του αγώνα της Τούμπας. Οι Κιτρινόμαυροι κατάφεραν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ (με τον Γκάλο), είχαν δοκάρι και αρκετές ακόμη ευκαιρίες και τελικά «σκότωσαν» το ματς στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης, με τρία ακόμη γκολ (από τους Χριστοδουλόπουλο, Πέκχαρτ και... Ντιόγκο), επιχειρώντας να... διασκεδάσουν και τις εντυπώσεις για τα σφυρίγματα που ακούστηκαν από την εξέδρα, η οποία ήταν εμφανώς επηρεασμένη από την γκέλα του περασμένου Σαββάτου με τον Πανιώνιο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Ζοζέ Μοράις): Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίας, Χριστοδουλόπουλος (86' Ζόριτς), Σιμόες (55' Γιόχανσον), Γαλανόπουλος, Πλατέλλας (56' Μάνταλος), Αραβίδης, Πέκχαρτ.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Αραμπατζής, Ματιέ, Αντιλέχου, Γρομιτσάρης, Ντιόγκο, Ανδρεόπουλος, Νταβίντ (46' Νίκιτς), Γεωργίου, Ντουαλά (68' Σπίνουλας), Αρναρέλλης, Παμλίδης (70' Γεωργακόπουλος).

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση