ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Νίκη με Ολυμπιακό»

Σύνθημα ανασύνταξης από τον Τιμούρ Κετσπάγια που έριξε το βάρος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δυστυχώς δεν κερδίσαμε, γενικώς η αγωνιστική ήταν δύσκολη για τους μεγάλους. Κανένας δεν πήρε αυτό που ήθελε. Δυστυχώς ούτε εμείς τα καταφέραμε παρότι παίζαμε με μια ομάδα που έπαιζε με έντεκα παίκτες στην άμυνα, όμως μας έλειπε η τελική πάσα και το τελείωμα για να βάλουμε ένα γκολ και να ανοίξουμε το παιχνίδι. Κοιτάμε το επόμενο. Το εκτός έδρας ντέρμπι και θέλουμε να πάρουμε απ’ τον Ολυμπιακό αυτά που χάσαμε σήμερα».

Για αυτούς που πήραν ευκαιρίες: «Κάθε παίκτης είναι σημαντικός, δεν ήταν αυτό δικαιολογία. Δώσαμε σε κάποιος παίκτες ευκαιρία. Χάσαμε ένα ημίχρονο, προσπαθήσαμε στο δεύτερο αλλά δεν τα καταφέραμε. Κανένας δεν μπορεί να έρθει να μου πει ότι δεν πήρε ευκαιρία».

Για το αν έφταιγε το άγχος: «Μας έλειψε η τελική ευκαιρία και το γκολ για να ανοίξουμε το ματς. Είναι δύσκολο όταν παίζει μια ομάδα με τόσους παίκτες στην άμυνα. Μας έλειψε η τελική πάσα, το σουτ που έπρεπε να κάνουμε δεν το κάναμε όπως έπρεπε. Δεν υπήρξε κάποιος να πάρει πάνω του το ματς και γι’αυτό πιστεύω δεν κερδίσαμε.Δεν χρειάζεται προπονητή για το ματς που έρχεται. Όλοι ξέρουν πόσο σημαντικό είναι. Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν σε τέτοια και αυτά. Ίσως έφταιξε και αυτό, μετά το ματς μπορούμε να λέμε πολλά. Δεν πιστεύω ότι δεν προσπαθήσαμε, ο Ηρακλής πέρασε το κέντρο δυο-τρεις φορές. Υστερήσαμε στα τελειώματα των φάσεων και εκεί θα δουλέψουμε».

Για τις λίγες τελικές: « Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν πιο ξεκούραστος ο αντίπαλος. Στο δεύτερο πήγαμε κάπως καλύτερα και πιέσαμε. Έχει παρεξηγηθεί επίσης η έννοια του fair play. Μόλις πετάξαμε την μπάλα έξω, ο αντίπαλος σηκώθηκε».

Για την φάση του Χριστοδουλόπουλου στο τέλος: «Δεν το είδα από εκεί, ρωτάω εσάς. Είδατε κάτι»;

Για τον Μάνταλο: «Σε κάθε ομάδα υπάρχουν ηγέτες. Είχαμε την απουσία του Μάνταλου του Αλμέιδα. Σήμερα ελέγχαμε όλο το ματς, είχαμε ευκαιρίες, αν ήταν ο Μάνταλος θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει θα μπορούσαμε όμως και να μην τα είχαμε καταφέρει. Θέλαμε να κάνουμε ευκαιρίες και γι’αυτό βάλαμε τον Πέκχαρτ, ο οποίος δεν μας βοήθησε ούτε στο ψηλό ούτε στο χαμηλό παιχνίδι και Βάργκας τραυματίστηκε στον προσαγωγό. Προσπαθήσαμε, δεν έχω παράπονο».

Για τις κακές εκτελέσεις στα στημένα: Όχι δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος, αν το είχαμε ίσως τα είχαμε καταφέρει. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι αλλά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X