ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θέλει πρωτάθλημα ο Αλμέϊδα

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου έκανε ο νέος παίκτης της ΑΕΚ Ούγκο Αλμέιδα, όπου τόνισε πως είναι έτοιμος για να αγωνιστεί και στόχο έχει να βοηθήσει με τα γκολ του την ομάδα να κερδίσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Ούγκο Αλμέιδα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ στο www.aekfc.gr. και τόνισε τα εξής: «Σίγουρα, βρίσκομαι σε μια ακόμα μεγάλη ομάδα στην καριέρα μου. Ελπίζω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Η ΑΕΚ για μένα αποτελεί την ευκαιρία για να επανέλθω και πάλι σε υψηλό επίπεδο. Με ρωτάτε για τα δύο τελευταία δύο χρόνια, που ήταν περίπλοκα για μένα. Δεν είχα, όμως, τραυματισμούς ούτε είχα σταματήσει το ποδόσφαιρο. Το πιθανότερο είναι ότι δεν έκανα τις κατάλληλες επιλογές. Αλλά πλέον είμαι εδώ για να δουλέψω και να  αποδείξω το καλύτερο για το ποιος είμαι.

Αναφορικά με την αγωνιστική του ετοιμότητα δήλωσε: «Έχω δουλέψει αρκετά μόνος μου. Πιστεύω ότι σε μια - μιάμιση εβδομάδα θα είμαι έτοιμος. Και αν για το πρώτο παιχνίδι με τη Σεντ Ετιέν μπορεί να είναι δύσκολο, είμαι σίγουρος ότι για τη ρεβάνς θα είμαι απολύτως έτοιμος»

Όσο για το αν ρώτησε να μάθει για την ΑΕΚ, η απάντησή του ήταν απλή: «Δεν χρειάστηκε να μιλήσω με κανέναν συμπατριώτη μου για την ΑΕΚ. Και ο λόγος είναι απλός. Η ΑΕΚ είναι πολύ γνωστός σύλλογος και δεν χρειάζεται συστάσεις».

Και βέβαια, οι στόχοι είναι υψηλοί: «Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα με τα γκολ μου και να της δώσω ποιότητα. Να δουλέψω σωστά με τους νέους συμπαίκτες μου. Και από εκεί και πέρα να καταφέρει η ΑΕΚ να διεκδικήσει και να πάρει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X