ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM: «Αν ισχύει για τους ξένους διαιτητές, είναι αποτυχημένος ο Περέιρα»

Απόδειξη αποτυχίας του Μέλο Περέιρα χαρακτήρισε ενδεχόμενο ορισμό ξένων διαιτητών στα ντέρμπι ο Παναγιώτης Βαρούχας. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 έκανε λόγο για φιάσκο και περιοδεύοντα θίασο στην ΚΕΔ.

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ευθεία επίθεση στον Μέλο Περέιρα εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Βασίλη Βέργη-Βάιο Τσούτσικα, σημείωσε ότι η απόφαση του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή να σφυρίζουν από του χρόνου ξένοι ρέφερι στα ντέρμπι είναι απόδειξη αποτυχίας.

Αφού έκανε λόγο λοιπόν για φιάσκο και μίλησε για περιοδεύοντα θίασο στην ΚΕΔ, προέβλεψε ότι στο πρώτο λάθος Έλληνα διαιτητή σε κάποιο από τα υπόλοιπα ματς θα ζητούν οι ομάδες να τους σφυρίζουν κι εκείνες ξένοι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαρούχας

Για την αποκάλυψη ότι θα ορίζονται ξένοι διαιτητές από φέτος στα ντέρμπι: «Αν είναι πραγματικότητα αυτή η πληροφορία, πρόκειται για μεγάλο φιάσκο. Εγώ δεν θα πω ότι οι διαιτητές είναι απλήρωτοι και ο Μπορμπαλάν πήρε κανονικά τα λεφτά του. Ούτε ότι ο Περέιρα πληρώνεται κανονικά, κάνει τις διακοπές του, μετά θα πάει στη Ρωσία κλπ.

Μιλάμε όμως για περιοδεύοντα θίασο. Είχε πει ο Περέιρα όταν ανέλαβε ότι δεν θεωρεί τους Έλληνες διαιτητές ανίκανους και ότι δεν θα αναλάμβανε αν το πίστευε. Και τώρα, μετά από μια σεζόν που οι Έλληνες διαιτητές έδειξαν μια βελτίωση, θα φέρει ξένους διαιτητές.

Ρωτάω λοιπόν εγώ. Δηλαδή παίρνει ικανούς διαιτητές και τους παραδίδει ανίκανους; Και έπειτα για ποια ντέρμπι μιλάμε; Ποιος θα τα κανονίζει; Θα παίζει Απόλλων Πόντου-Αιγινιακός και θα ζητάμε ξένο διαιτητή. Αν ισχύουν όλα αυτά για τους ξένους διαιτητές, ο Περέιρα είναι αποτυχημένος».

Για την απαγόρευση δηλώσεων που υπάρχει στους Έλληνες διαιτητές: «Τα παιδιά υπογράφουν ένα διοριστήριο που δεν είναι καθόλου δημοκρατικό. Αυτά τα πράγματα πρέπει κάποτε να τελειώσουν. Πρέπει να τα πούμε γιατί κάναμε θεό τον Μπορμπαλάν. Ήρθε εδώ, έκανε τις δηλωσούλες του, έκανε κι άλλες μετά που συνταξιοδοτήθηκε, αλλά σύμφωνα με τους ελληνικούς κανονισμούς, δεν έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει στο παιχνίδι».

Πηγή: sport-fm.gr

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

X