ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απαγόρευση εισόδου στον Μποροβήλο

Με ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για ένα μήνα τιμωρήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος του Αστέρα Τρίπολης, Δ. Μποροβήλος

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα τιμωρήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρης Μποροβήλος, από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο της Super League, εξαιτίας της συμπεριφοράς του στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Επιπλέον, με πρόστιμο τιμωρήθηκε ύψους 5.700 ευρώ ο Πανιώνιος για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Α) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Δ. Μποροβήλο (Διευθύνοντα Σύμβουλο): «Βάσει των αναφερομένων στο από 14/10/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 14/10/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD) στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. Δ.Μποροβήλου: επιβάλλει στην ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Δ. Μποροβήλο τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές α) χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα.

Β) ΠΑΕ Πανιώνιος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 14/10/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 14/10/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2032/17/2073421 από 16/10/2017 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων επτακοσίων πενήντα ευρώ.

Αστέρας Τρίπολης: Τελευταία Ενημέρωση

X