ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πλήρης διαφωνία NOVA-ΕΡΤ, αναβολή και στο βάθος… χάος

Ούτε σήμερα δόθηκε τέλος στο «θρίλερ», όπως έχει εξελιχθεί, των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος.

Παρά τις εκτεταμένες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, οι εμπλεκόμενες πλευρές (και κυρίως αυτές της NOVA και της ΕΡΤ) δεν συμφώνησαν πουθενά.

Όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς, το συνδρομητικό κανάλι και η κρατική τηλεόραση διαφωνούν κάθετα, με μεγαλύτερο σημείο τριβής τα παιχνίδια που θα μεταδίδονται από τη δεύτερη.


Συγκεκριμένα, η ΕΡΤ θέλει ένα παιχνίδι «μεγάλου» κάθε αγωνιστική, κάτι στο οποίο είναι αντίθετη η NOVA, ενώ δεν είναι καν ξεκάθαρο το αν θα μεταδίδεται το ίδιο ματς και από τα δυο κανάλια.

Σε κάθε περίπτωση, άκρη δεν έχει βρεθεί και έτσι αναγκαστικά το Δ.Σ. και η Γ.Σ. της Σούπερ Λίγκας αναβλήθηκαν για την άλλη Πέμπτη.

Ως τότε θεωρείται ότι το θέμα της προκήρυξης δεν είναι το μείζον, καθώς πιθανότερη εξέλιξη, με τα υπάρχοντα δεδομένα, είναι να προβλέπει τα ίδια που προέβλεπε και πέρυσι: Δηλαδή υποβιβασμός τριών ομάδων (και όχι τεσσάρων που χρειάζονται για μείωση) και διεξαγωγή πλέι οφ μονάχα για τη δεύτερη θέση.

Εκείνο που αποτελεί το φλέγον ζήτημα είναι να έχει βρεθεί λύση ως τότε ανάμεσα στη NOVA και την ΕΡT. Γιατί σε περίπτωση που αυτό δεν συμβεί, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ακολουθήσει ένα μικρό χάος, με διάλυση της κεντρικής διαχείρισης και τη σύμβαση του συνδρομητικού με τη διοργανώτρια να γίνεται αντικείμενο νομικής αντιπαράθεσης.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση