ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Καταργούν τον «νόμο Κοντονή»!

Στην κατάργηση του νόμου Κοντονή και ειδικότερα των σχετικών άρθρων που προβλέπουν έξτρα ποινές σε ομάδες για πειθαρχικά παραπτώματα αλλά και γενικότερα ποινές που έχουν σχέση με τη βία προσανατολίζεται ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό προκύπτει από τη σημερινή συνάντηση που έγινε σήμερα υπό τον υφυπουργό και σχετική πρόταση των αξιωματούχων της UEFA. Αυτοί χαρακτήρισαν καταχρηστική τη δυνατότητα αυτή του υφυπουργού και πρότειναν την επιβολή άλλων ''ελαφρύτερων'' ποινών, όπως η απαγόρευση μετακίνησης οπαδών, το κλείσιμο της θύρας των φανατικούς οπαδών και τέλος την διεξαγωγή αγώνα χωρίς θεατές.

Στην τοποθέτησή τους οι υπεύθυνοι της UEFA υποστήριξαν ότι το μέτρο της αναβολής των αγώνων θα πρέπει να είναι η έσχατη λύση και θα πρέπει πρώτα να λαμβάνονται άλλα μέτρα.

Οι απόψεις αυτές φαίνεται ότι βρίσκουν τον Γιώργο Βασιλειάδη σε μεγάλο βαθμό σύμφωνο και έτσι η κατάργηση του "νόμου Κοντονή" είναι κάτι αρκετά πιθανό.

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

Ξανά ο Μίσιτς για ΑΕΚ

Ξανά ο Μίσιτς για ΑΕΚ

Την περίπτωση του Κροάτη μέσου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας φέρεται να εξετάζει εκ νέου η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη
 |  ΑΕΚ
Στα… πιτς Κλωναρίδης-Οικονόμου

Στα… πιτς Κλωναρίδης-Οικονόμου

Με τους Κλωναρίδη και Οικονόμου να μην παίρνουν και πάλι μέρος στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και τους διεθνείς να ...
24sports team
 |  ΑΕΚ