ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Χτυπάει» Καμπιάσο ο Απόλλων!

Πάει για… θαύμα ο Απόλλων Σμύρνης! Η προσπάθεια της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για απόκτηση του Εστέμπαν Καμπιάσο φαίνεται ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να έρθουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές. Αυτό αναφέρεται στην εφημερίδα «Live Sport», που υποστηρίζει ότι το πλέον πιθανό σενάριο είναι ο Αργεντινός άσος να υπογράψει στην ομάδα της Ριζούπολης.

Ο 37χρονος χαφ, που έχει τρομερό βιογραφικό και οι συστάσεις είναι περιττές, πρόσφατα απέρριψε πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, θέλει να παραμείνει κάτοικος Ελλάδας, καθώς του αρέσει η ζωή στη χώρα μας και εκτιμάται ότι είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Super League. Ο Καμπιάσο δεν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό προέρχεται σεζόν με 28 συμμετοχές (οι 18 ως βασικός) και τρία γκολ, ενώ την πρώτη του χρονιά στα «ερυθρόλευκα» έκανε 21 συμμετοχές (και πάλι οι 18 ως βασικός) και 4 γκολ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Απόλλων δουλεύει παράλληλα σε ακόμη μια μεγάλη μεταγραφή. Του Αλεχάντρο Ντομίνγκες (Τσόρι) που λογικά δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X