ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση

Ένα απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε στο παιχνίδι του Ατρομήτου με την Ολυμπιάδα για την 16η αγωνιστική του γυναικείου πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής, με πρωταγωνιστές τον βοηθό διαιτητή του συνδέσμου Πειραιά Π.Δ. και την αρχηγό της ομάδας του Περιστερίου, Μ.Τ.

Η αρχηγός του Ατρομήτου Μ.Τ. κατηγορεί τον βοηθό διαιτητή της αναμέτρησης Π.Δ. για βιαιοπραγία και σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr όλα έγιναν μετά το τέλος της αναμέτρησης, όταν η παίκτρια της ομάδας του Περιστερίου, δέχθηκε υβριστική επίθεση από την εξέδρα, απαντώντας σε έναν οπαδό, λέγοντας τον «γελοίο». Ο βοηθός, θεώρησε ότι η παίκτρια απηύθυνε σε εκείνον τον χαρακτηρισμό, τονίζοντας της ότι θα το αναφέρει στο Φύλλο Αγώνα, όπως και έγινε. Παρόλο που γράφτηκε στο Φ.Α. η πλευρά του Ατρομήτου το αρνείται.

Ο παίκτρια και ο βοηθός βρέθηκαν στους διαδρόμους των αποδυτηρίων και φαίνεται να είχαν έντονη συνομιλία, με εκείνον να εξακολουθεί να ζητάει το λόγο από την παίκτρια. Μάλιστα, σύμφωνα με την πλευρά της ομάδας με την οποία επικοινώνησε το sportfm.gr, ο διαιτητής έπιασε την παίκτρια από το στήθος και την έσπρωξε προς τον τοίχο, φωνάζοντας της "άντε μωρή".

Στο σημείο βρισκόταν και ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος έσπευσε να υπερασπιστεί την κόρη του και κατευθύνθηκε προς το μέρος του βοηθού, κατηγορώντας τον για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση στην παίκτρια.

Στο γήπεδο του Ηφαίστου που διαδραματίστηκε το περιστατικό, ακολουθούσε το ματς του Αγίου Ιερόθεου με τον Εργοτέλη για την Γ΄ Εθνική και για το λόγο αυτό υπήρχε στο γήπεδο αστυνομική δύναμη. Οι άνδρες της αστυνομίας, έσπευσαν αμέσως στο περιστατικό για να χωρίσουν τους δύο άνδρες που ήρθαν στα χέρια, όπως και έγινε.

Το «τρίτο ημίχρονο» παίχτηκε στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου. Εκεί η παίκτρια Μ.Τ κατέθεσε μήνυση εναντίων του βοηθού Π.Δ. για σεξουαλική παρενόχληση και βιαιοπραγία. Ωστόσο, μήνυση κατέθεσε και ο βοηθός, που ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε επίθεση από την κοπέλα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportfm.gr ο βοηθός ισχυρίστηκε ότι η κοπέλα τον χτύπησε στην κοιλιά, ενώ η διεθνής διαιτητής της αναμέτρησης, Θάλεια Μήτση, έγραψε στη συμπληρωματική έκθεση της, ότι ο βοηθός χτυπήθηκε από την παίκτρια στα γεννητικά όργανα.

sport-fm.gr

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X