ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ένα ματς, όλη η σεζόν για ΑΕΚ

24sports team

info@24sports.com.cy

Με στόχο τη νίκη, ή έστω ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καρασκαϊκής» (19.30, Cosmote Sport 3). Για την «Ένωση» η διατήρηση των σκήπτρων στο Κύπελλο είναι το ζητούμενο, αφού μια ενδεχόμενη κατάκτηση, θα σώσει όλη τη χρονιά.

 Για τον Μανόλο Χιμένεθ, το βασικό ζητούμενο είναι η ομάδα του να μπει στο ματς συγκεντρωμένη και αποφασισμένη, ενώ στόχος είναι να μην δεχθεί γκολ νωρίς και βρεθεί από την αρχή με την πλάτη στον τοίχο.

Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό στην άμυνα, που θεωρεί ότι είναι το αδύναμο σημείο του και αυτό φαίνεται στο σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει στο Φάληρο.

Εκεί που έχει καταλήξει ο Χιμένεθ είναι στο 4-2-3-1 με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα θα είναι οι Γκάλο, Ντίντακ, Βράνιες και ένας από τους Τσιγκρίνσκι-Κολοβέτσιου. Από εκεί και πέρα, οι Σιμόες, Γιόχανσον θα είναι στα χαφ, στα χαφ οι Χριστοδουλόπουλος και Βάργκας, ενώ πίσω από τον Αραούχο που θα είναι κορυφή, θα βρίσκεται ο Μάνταλος.

Πάντως, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει έκπληξη στην εντεκάδα, ίσως με τον Πατίτο στη θέση του Βάργκας, ή με τη συμμετοχή κάποιου εκ των Μπακασέτα ή Γαλανόπουλου.


Πηγή:www.sport-fm.gr

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση