ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πώς «δικαιολόγησε» ο Δώνης την εξαφάνιση του

Παρότι η οικογένειά του δήλωσε την εξαφάνισή του και οι αρχές τον αναζητούσαν μάταια για περίπου 48 ώρες, ο Γιώργος Δώνης θέλησε να υποβαθμίσει την υπόθεση υποστηρίζοντας πως έγινε θέμα προς… κατανάλωση από τα ΜΜΕ.

«Ήταν προγραμματισμένο να πάω στο Ντουμπάι. Έφυγα πολύ αργά και έχασα το κινητό μου. Τα παιδιά μου φοβήθηκαν, γιατί έχω πολύ συχνή επικοινωνία και απόρησαν. Το θέμα λύθηκε πολύ γρήγορα, αλλά ξέρετε, τα κλικ υπερισχύουν. Το ζήτημα ήταν καθαρά προσωπικό και σχετιζόταν και με θέμα συγγενικού μου προσώπου. Ήξερα ότι θα βγει το θέμα. Έγινε για το κλικ», δήλωσε σε επίσκεψή του στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ ο 47χρονος τεχνικός αλλά μάλλον δεν έπεισε κανέναν.

Σύμφωνα με την δήλωση εξαφάνισης της οικογένειάς του στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς το βράδυ της Πέμπτης 23/3, τα ίχνη του Γιώργου Δώνη χάθηκαν τα μεσάνυχτα της προηγούμενης μέρας (Τετάρτη 22/3), ενώ στο διάστημα που μεσολάβησε, ο γιος του, Τάσος, εγκατέλειψε την αποστολή της εθνικής Ελπίδων, δεν ακολούθησε την ομάδα στην Πολωνία και ταξίδεψε εσπευσμένα στην Αθήνα προκειμένου να συνδράμει στην αναζήτηση του πατέρα του.

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πώς από το βράδυ της Τετάρτης (22/3) έως το βράδυ της Παρασκευής (24/3) όταν εντοπίστηκε, ο Γιώργος Δώνης-ακόμη κι αν είχε χάσει το κινητό του-δεν βρήκε τρόπο να επικοινωνήσει με την οικογένειά του. Και παρότι είναι σεβαστό για προσωπικούς λόγους να μη θέλει να επεκταθεί επί του θέματος, είναι λάθος να κατηγορεί τα ΜΜΕ που παρουσίασαν την είδηση και δεν την… επινόησαν.

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

Στα… πιτς Κλωναρίδης-Οικονόμου

Στα… πιτς Κλωναρίδης-Οικονόμου

Με τους Κλωναρίδη και Οικονόμου να μην παίρνουν και πάλι μέρος στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και τους διεθνείς να ...
24sports team
 |  ΑΕΚ